"'Ολες μου οι γυναίκες ήξεραν ότι πηγαίνω και με άντρες"

«Όλες οι γυναίκες μου ήξεραν τις ερωτικές μου επιθυμίες. Δεν το έκρυψα ποτέ. Ανδρικό και γυναικείο φύλο για μένα ήταν το ίδιο».
Στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Τάκης Σαγιώρ, ο οποίος μίλησε ανοικτά για την ερωτική του ζωή.

«Όλες οι γυναίκες μου ήξεραν τις ερωτικές μου επιθυμίες. Δεν το έκρυψα ποτέ. Ανδρικό και γυναικείο φύλο για μένα ήταν το ίδιο. Θα είχα κάνει παιδιά και με άντρες, αλλά δεν κάνουν παιδιά οι άντρες. Δεν παντρευόμουν για να ρίξω στάχτη στα μάτια. Αυτούς τους μισώ και ξέρω πάρα πολλούς. Δέχομαι να μην θες να πεις ότι είσαι ομοφυλόφιλος, αλλά είναι τραγικό να προσπαθείς να το παίξεις στρέιτ, κοροϊδεύεις τους πάντες έτσι. 

Ο γάμος με την πρώτη μου γυναίκα ήταν υποχρεωτικός επειδή ήταν ανήλικη κι έμεινε έγκυος. Ήμουν ενήλικος, 21 ετών, και με πήγαν στην Ασφάλεια γιατί αυτή ήταν 15. Εγώ δεν το ήξερα, 1.75 με το β…ί εκεί πάνω, που να φανταστώ ότι ήταν 15 χρονών. Και μας πάντρεψαν.

Μόλις έκανε το παιδί έφυγε και είχα το παιδί εγώ. Μετά παντρεύτηκε έναν Αμερικάνο, κέρδισε ένα δικαστήριο και πήρε το παιδί κρυφά στην Αμερική. Μόλις εγώ έγινα γνωστός και ακούστηκε το όνομά μου, αυτή ενοχλήθηκε και έλεγε στο παιδί ότι ο πατέρας σου είναι έτσι, είναι αλλιώς… 
Η κόρη μου ρώταγε Έλληνες εκεί στην Αμερική αν ξέρουν τον πατέρα της. Στα 16 της ήρθε στην Ελλάδα. Και μια μέρα άλλαξε πολλά ταξί και ρωτούσε τους ταξιτζήδες αν είμαι γκέι. Και της λέω… έδωσες τόσα λεφτά για να μάθεις αν είμαι στρέιτ ή γκέι και δεν ρώτησες εμένα;», είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης Σαγιώρ.
Νεότερη Παλαιότερη