Σάλος με την καθηγήτρια που συνελήφθη να ερωτοτροπεί δημόσια με μαθητή

Καθηγήτρια "πιάστηκε" επ' αυτοφώρω να φιλιά με πάθος έναν μαθητή της, ενώ κάθεται στα πόδια του, σε μια εκδρομή με τρένο και... αλκοόλ!
Είναι η σοκαριστική στιγμή που μια καθηγήτρια, που εργάζεται σε ένα πανάκριβο ιδιωτικό σχολείο, καταγράφεται σε βίντεο να φιλά παθιασμένα έναν μαθητή της (!) ενώ βρίσκονται σε ένα τρένο.

Η Rachel Clint, πρώην βοηθός διευθυντή στο σχολείο Merchant Taylor’s, του οποίου τα ετήσια δίδακτρα ξεπερνούν τις 11.000 λίρες, φαίνεται να φιλά έναν μαθητή, ο οποίος αργότερα έγινε γνωστό ότι είναι 18 ετών.
Η καθηγήτρια, που είναι περίπου 30 ετών, έχει πιαστεί… επ’ αυτοφώρω σε ένα βίντεο που έγινε viral με… αστραπιαίους ρυθμούς μεταξύ των μαθητών του σχολείου.

Η Liverpool Echo δημοσιεύει την… πικάντικη φωτογραφία με την καθηγήτρια, η οποία τέθηκε σε διαθεσιμότητα, πριν η ακρόαση στα… ενδότερα του σχολείου αποφαφίσει τελικά την απόλυσή της.
Νωρίτερα τα βρετανικά μέσα έλεγαν πως αρχικά επετράπη στην καθηγήτρια να συνεχίσει να εργάζεται στο σχολείο, αφού το συμβούλιο απεφάνθη πως δεν επρόκειτο για σεξουαλική πράξη, παρόλο που η ίδια παραδέχθηκε πως έκατσε στα πόδια του μαθητή και τον φιλούσε.

Στα… κάγκελα οι γονείς, παραδέχθηκε τα πάντα η καθηγήτρια
Οι γονείς, από την πλευρά τους, δηλώνουν ικανοποιημένοι με την τελική απόφαση για την απόλυση της καθηγήτριας. «Είναι απαράδεκτο. Το αγόρι δεν το περίμενε και δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν πως οι δυο τους φλέρταραν πριν το φιλί», λέει ο πατέρας ενός άλλου μαθητή.
Το περιστατικό σημειώθηκε σε μια εκδρομή του σχολείου, κατά την διάρκεια της οποίας υπήρχαν και… δωρεάν ποτά για το προσωπικό στο τρένο. Κάπως έτσι η κατάσταση… εκτραχύνθηκε, με την καθηγήτρια να παραδέχεται πως κατανάλωσε αλκοόλ χωρίς να έχει φάει κάτι και απέδωσε την συμπεριφορά της ως ένα λάθος στην κρίση της.

«Αποδέχομαι την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου, ωστόσο ελπίζω αυτή η μεμονωμένη και εντελώς εκτός του χαρακτήρα μου συμπεριφορά, δεν θα μου στερήσει ένα μέλλον στο επάγγελμα«, δήλωσε επισήμως η καθηγήτρια…
liverpoolecho.co.uk
Νεότερη Παλαιότερη