Με τους υπαλλήλους του δήμου Θεσσαλονίκης ο Γιωργος Χατζίκος

Συνάντηση με τους υπαλλήλους του δήμου Θεσσαλονίκης στον τομέα της καθαριότητας είχε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Νίκου Ταχιάου - Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα, Γιώργος Χατζίκος.

Ο κ. Χατζίκος συνομίλησε με τους εργαζόμενους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν, ώστε και οι εργαζόμενοι να εχουν όλα τα μέσα για να επιτελέσουν το σημαντικό έργο τους αλλά και οι πολίτες να απολαμβάνουν μια πόλη κόσμημα για τα Βαλκάνια.

Οι εργαζόμενοι απο την πλευρά τους μετέφεραν τις ανησυχίες τους για τις ψευδής ειδήσεις που διοχετεύονται στο τύπο, για απολύσεις στον τομέα της καθαριότητας προκαλώντας εύλογα ερωτήματα στους υπαλλήλους.

Ο κ. Χατζίκος τους ενήμερωσε πως δεν θα γίνει καμία απολύση εργαζόμενου και αυτή είναι και η δέσμευση του υποψηφίου δημάρχου Νίκου Ταχιάου. 
Ακόμη τόνισε πως η διασπορά ψευδών ειδήσεων έχει ως στόχο να πλήξει την υποψηφιότητα του κ. Ταχιάου και να δημιουργήσει κλίμα ανησυχίας στους εργαζόμενους του Δήμου.

Κλείνοντας το κλιμάκιο της παράταξης Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα με επικεφαλή τον κ Ταχιάο ευχήθηκε καλη δύναμη στους υπαλλήλους τονίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελούν και αυτοί με την σείρα τους, τους ευχήθηκαν "Καλή Επιτυχία"!
Νεότερη Παλαιότερη