"Οι Ναζιστές είναι παράσιτα και στην Ελλάδα δεν πρέπει να υπάρχουν"

Ο Κυριάκος Βελόπουλος σε συνέντευξή του τόνισε πως θα παραιτηθεί από ευρωβουλευτής για να κατέβει στις εθνικές που θα γίνουν τον Ιούλιο. Δεν δίστασε να πει ότι πρέπει να χτιστεί τείχος στον Εβρο και να μπει ναρκοπέδιο για να μην μπουν μετανάστες ή λαθροεισβολείς όπως τους χαρακτήρισε και Τούρκοι στην Ελλάδα. Από τα όσα είπε στον ΣΚΑΪ δεν έκρυψε ότι είναι υπέρμαχος της θανατικής ποινής, στις εκλογές θα συνεργαστεί μόνο με τον Θεό, ενώ μίλησε και για τα περίφημα χειρόγραφα του Χριστού.

Αρχικά έλυσε το μυστήριο με τα χειρόγραφα του Χριστού λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είχε γίνει μια ιστορία πριν από τέσσερα πέντε χρόνια όταν ένας συγγραφέας παλαιογράφος ασχολήθηκε με χειρόγραφα του Αγίου Όρους και μου έφερε το βιβλίο να το εκδώσουμε. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της εκπομπής είπα χειρόγραφες επιστολές που ο ίδιος ο Ιησούς έγραψε…».

Όταν ρωτήθηκε ότι το έχει πει ο ίδιος απάντησε: 
«Λεκτικά λάθη δεν έχεις κάνει στη ζωή σου; Κρέμασέ με ανάποδα. Οταν λέμε χειρόγραφα εννοούμε τα αντίγραφα αρχαίων περγαμηνών και από εκεί κρατήθηκε η αρχαία ελληνική γραμματεία. Τα χειρόγραφα βρίσκονται στη μονή Διονυσίου στο Αγιο Ορος. Από εκεί τα βρήκα. Θέλω να μου κάνουν κριτική για τα πολιτικά μου λάθη. Όταν άκουσα τον Καρατζαφέρη στο το μνημόνιο έπρεπε να φύγω».

Τουρλουμπούκι ο ΣΥΡΙΖΑ
Ο Κυριάκος Βελόπουλος επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι η Ελληνική Λύση θα συμμετάσχει και στις Εθνικές εκλογές. «Είχα πει από την αρχή ότι η πρώτη μάχη είναι οι ευρωεκλογές, αλλά η μητέρα των μαχών είναι οι εθνικές. Το ψηφοδέλτιο είναι έτοιμο. Ο υποψήφιος πρέπει να είναι κομμάτι της κοινωνίας. Εγώ είμαι παραδοσιακός και συντηρητικός. Στις ευρωεκλογές πάντως θεωρώ ότι τη μεγαλύτερη ζημιά την κάναμε στον ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ ανήκω στην Ελλάδα. Όταν μου λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερό κόμμα γελάω. Είμαι κατά των ιδιωτικοποιήσεων και του ξεπουλήματος. Προτιμώ τη συνεργασία ιδιωτικού και δημοσίου τομέα όπως κάνει η Γερμανία. Είμαι κάθετος στο θέμα των συνόρων. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα τουρλουμπούκι. Η ΝΔ δεν έχει πρόγραμμα συγκροτημένο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις θέσεις του ίδιου και του κόμματός του για το μεταναστευτικό ακολουθώντας τις τακτικές Ορμπαν όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ δήλωσε ότι του αρέσει και ο Σαλβίνι. «Λαθροεισβολέας είναι ο Πακιστανός και ο Αφγανός, μετανάστης αυτός που νόμιμα πηγαίνει σε μια άλλη χώρα. Στόχος είναι να στεγανοποιήσω τις εισροές.
 Στήνω ένα τείχος έξι μέτρων στον Εβρο με ναρκοπέδιο και αποτρέπω τη βούληση για εισβολή και των μεταναστών, αλλά και των Τούρκων. Το άρμα μάχης μπορεί να εισβάλει και να φτάσει την Ξάνθη σε δέκα λεπτά. Είμαι υπέρ των όσων λέει ο Ορμπαν. Θέλω χριστιανική Ευρώπη. Δεν με νοιάζει αν αυτές οι θέσεις είναι πιο ακραίες από της Χρυσής Αυγής. Θέλω να διαφυλάξω το σπίτι μου, αυτοί μπουκάρουν από παντού. 
Η Ελλάδα έχει φτωχεύσει, έχουμε ανθρώπους που πεινάνε και ταΐζουμε αυτούς που εισβάλλουν. Δεν μας ρωτάνε για να έρθουν στη χώρα μας. Αν καταφέρω να εξαφανίσω τους ναζιστές από την Ελλάδα θα είναι παράσημο για μένα. Οι ναζιστές είναι παράσιτα. Ναζιστές στην Ελλάδα δεν πρέπει να υπάρχουν».

Συνεργασία μόνο με τον Θεό
Ο κ. Βελόπουλος εξήγησε ότι θα παραιτηθεί από ευρωβουλευτής για να πάρει μέρος στις Εθνικές εκλογές. Όσο για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με κάποιο κόμμα υποστήριξε. «Με τον Θεό θα συνεργαστώ. Έχω δει το πρόγραμμα της ΝΔ, θα κυβερνήσουν με αυτό το πρόγραμμα; Δεν ξέρουν τι λένε… Για τους λαθροεισβολείς δεν λένε τίποτα. Η Ευρώπη αυτή τη στιγμή δεν είναι Ευρώπη. Είναι γερμανική Ευρώπη. Οι Γερμανοί για τη χώρα τους κάνουν τα καλύτερα. Για τους άλλους όχι. Η Ελλάδα δεν είναι στην Ευρώπη».

Δεν δίστασε να ταχθεί υπέρ της θανατικής ποινής, αλλά για το συγκεκριμένο θέμα τόνισε πως πρέπει να γίνει δημοψήφισμα και να ζητηθεί η γνώμη του λαού. «Για μένα ο βιαστής παιδιών και ο δουλέμπορος δεν αξίζει άλλη ποινή. Θάνατος… Αποτροπή και πρόληψη. Η Αμερική είναι στη Δύση αλλά έχει θανατική ποινή. Και τα ισόβια είναι ισόβια όχι να βγαίνει έξω μετά από δέκα χρόνια. Ποιος πολιτικός είναι ισόβια; Όταν καταχράσαι δημόσιο χρήμα δεν θα ξαναβγείς από τη φυλακή».

Σχετικά με το τζαμί στην Αθήνα είπε: «Δεν θα μπορούσαν να συνυπάρξουν Αφγανοί και Πακιστανοί. Θα χρειαστούν κι άλλα τζαμιά. Εγώ θέλω μια Ελλάδα με καμπαναριά».

Από τη συζήτηση δεν έλειψε και η βοτανολογία τονίζοντας ότι πρέπει η Ελλάδα να κάνει βαριά βιομηχανία βοτάνων.
Νεότερη Παλαιότερη