Πρωτοεμφανιζόμενος υποψήφιος, "σάρωσε" Δήμο της Χαλκιδικής !!!

Ενα από τα ονόματα που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και συζητιέται, σήμερα Δευτέρα μετά τις εκλογές, είναι αυτό του Στέλιου Βαλιάνου, Δημάρχου πλέον στον Δήμο Αριστοτέλη της Χαλκιδικής.

Ο Στέλιος Βαλιάνος, δικηγόρος από την Αρναία και  εκλεγμένος Περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας, έγινε θέμα συζήτησης καθώς κυριάρχησε από την πρώτη Κυριακή στις εκλογές για τον Δήμο Αριστοτέλη, με έδρα την Ιερισσό, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση με ένα ποσοστό γύρω στο 55%.

Ο κ. Βαλιάνος κατέβηκε για πρώτη φορά υποψήφιος στον Δήμο αυτό της Χαλκιδικής, δημιουργώντας τη δημοτική παράταξη "Ομοφωνία".
Κύριος αντίπαλός του για τον δημαρχιακό θώκο, ο Αργύρης Τσακνής με την παράταξη "Ισχυρός Αριστοτέλης", που εμφανίζονταν ως ο συνεχιστής της σημερινής κατάστασης στον Δήμο, καθώς είναι και αντιδήμαρχος.

Στο γλέντι που ξεκίνησε χθες βράδυ στην Αρναία-τόπο καταγωγής του Στέλιου Βαλιάνου-και κράτησε μέχρι τα ξημερώματα, ο νέος πλέον δήμαρχος Αριστοτέλη, τόνισε πως πρέπει ο τόπος να αφήσει πίσω του αυτά που τον δίχασαν και να ξεκινήσουν όλοι έναν αγώνα, ώστε να σταθεί ο Δήμος Αριστοτέλη στην θέση που του αρμόζει.

Οπως έχει τονίσει σε προεκλογικές ομιλίες του ο νέος πλέον Δήμαρχος, ο Δήμος Αριστοτέλη, με την γενέτειρα του μεγάλου Έλληνα φιλοσόφου στα αρχαία Στάγειρα, την πύλη του Αγίου Όρους στην Ουρανούπολη, τις ατελείωτες πανέμορφες παραλίες και τα δασωμένα βουνά του, το πλούσιο σε πολύτιμα μέταλλα υπέδαφος του, έχει όλα τα εχέγγυα ώστε να γίνει πρωτοπόρος σε ανάπτυξη και πλούτο.

Ο νέος πλέον Δήμαρχος Στέλιος Βαλιάνος, καλείται πλέον να αντιμετωπίσει όλες αυτές τις προκλήσεις, με τους κατοίκους και συνδημότες του να ευελπιστούν πως ένα καλύτερο μέλλον έρχεται για αυτούς, μετά από πολλά χρόνια ερίδων και αγώνων αντεγκλήσεων.

Νεότερη Παλαιότερη