Διαχειριστής του Ολα Θεσσαλονίκη, υποψήφιος στις επερχόμενες Εκλογές !!!!

Διαχειριστής του Ολα Θεσσαλονίκη, υποψήφιος στις  επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στην Θεσσαλονίκη !!!!
Οταν ο Αντώνης μας ανακοίνωσε την πρόθεση του να κατέβει υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, νομίζαμε ότι μας έκανε πλάκα.....
 Ολοι στη διαχειριστική ομάδα ξέραμε ότι είναι ....ανήσυχο πνεύμα, όμως δεν περιμέναμε ότι θα έχει το κουράγιο να  μπει στον πολιτικό στίβο της Θεσσαλονίκης.

Κουρασμένοι όλοι από την αρρωστημένη κατάσταση που σέρνεται το τελευταίο διάστημα στη χώρα, δεν είχαμε τη δύναμη να κάνουμε κάτι άλλο, παρά να λοιδορούμε την Ελληνική πολιτική πραγματικότητα, προσπαθώντας με το χιούμορ να διασκεδάσουμε τουλάχιστον την τελματωμένη αυτή κατάσταση.

Τώρα λοιπόν, κάποιος από εμάς, αποφάσισε να αφήσει την βολή της καρέκλας και του πληκτρολογίου και να βγει εκεί έξω, προσπαθώντας να κάνει ότι μπορεί, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, για να αλλάξει κάτι σε αυτό το σκηνικό, της απάθειας και της αποστασιοποίησης.

Εμείς από εδώ λοιπόν, στηρίζουμε με όλη μας την καρδιά τον Αντώνη και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο δρόμο που διάλεξε !!!

Ο Αντώνης Ζιαπώνης λοιπόν κατεβαίνει υποψήφιος Διαμερισματικός σύμβουλος σε ένα ανεξάρτητο από Δημοτικούς συνδυασμούς, Διαμερισματικό ψηφοδέλτιο, αποκλειστικά για το 5ο Δημοτικό Διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης.

Την Ανεξάρτητη Κίνηση «Πολύχρωμες γειτονιές με Όραμα και Ταυτότητα» συγκρότησαν πολίτες της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Το ψηφοδέλτιο που συμμετέχει, είναι ανεξάρτητο και συμμετέχουν συμπολίτες μας όλων των απόψεων και χρωμάτων, με αποκλειστικό κοινό την αγάπη και το όραμα για την γειτονιά τους, το 5ο Δημοτικό Διαμέρισμα Θεσσαλονίκης !!!!




Απευθυνόμενοι σε εσάς που ψηφίζετε στο 5ο Δημοτικό Διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης ανεξαρτήτως ποιον θα επιλέξετε για Δήμαρχο και Δημοτικό σύμβουλο, μπορείτε να ...σταυρώσετε και τον Αντώνη Ζιαπώνη, τον δικό μας Αντώνη, καθώς το ψηφοδέλτιο που συμμετέχει είναι ανεξάρτητο και θα δίνεται χωριστά σε όλους του ψηφοφόρους του 5ου Διαμερίσματος !!
Η Ε΄Δημοτική Κοινότητα χωροθετείται στον ανατολικό διοικητικό τομέα του Δήμου Θεσσαλονίκης, όρια με τον Δήμο Καλαμαριάς, αποτελεί το 40% Δήμου, κατατάσσοντάς την στην μεγαλύτερη Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης.Περιλαμβάνει το θαλάσσιο μέτωπο (νέα παραλία) από το Δημαρχείο και οριοθετείται από τις οδούς: Έντισον, Καυταντζόγλου,Κων. Καραμανλή (πρώην Νέα Εγνατία), Αλεξ. Παπαναστασίου, Κανάρη, Αναξιμένους, Αναξιμάνδρου, Νίκης, Περιφερειακή τάφρος, Αργοναυτών, Θεμ.Σοφούλη, Ρουσσίδου, Μητρ. Κυδωνίων, Βασ. Όλγας, Αιγαίου, Κηφισίας. Έδρα της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας, είναι η Βίλλα Μορντώχ, Βασιλίσσης Όλγας 162 και 25ης Μαρτίου 24.


Λίγα λόγια για τον Αντώνη
"Ονομάζομαι Ζιαπώνης Αντώνιος
Είμαι το νεότερο μέλος 5μελούς οικογενείας.
Γεννήθηκα στις Σέρρες το 1973, αλλά σε πολύ μικρή ηλικία (μόλις 2 χρονών), μεταφερθήκαμε οικογενειακώς στην Θεσσαλονίκη.
Μεγάλωσα, σπούδασα, έζησα και δημιούργησα την οικογένειά μου ( Είμαι παντρεμένος με την Ευη και πατέρας τριών παλικαριών !!!!) στην Θεσσαλονίκη, την πόλη μας.
Μόνο ως στρατευμένος στα Ρύζια του Εβρου, αποχωρίστηκα, προσωρινά, την Θεσσαλονίκη.

Εχω εργαστεί σε διάφορες θέσεις μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών υψηλής τεχνογνωσίας, με αντικείμενο την επικοινωνία των βιομηχανικών παραγωγικών διεργασιών, καθώς και των τηλεπικοινωνιακών εξοπλισμών .
Τα τελευταία 15 χρόνια, εργάζομαι ως μηχανικός τηλεπικοινωνιών.

Νοιώθω μέλος αυτής της τοπικής κοινωνίας μας, και έτσι πάντα επιθυμώ να έχω λόγο και άποψη για τα τεκταινόμενα στην τοπική μας κοινωνία, στην γειτονιά μας.
Κατά τους αρχαίους και σοφούς προγόνους μας , το να είναι κάποιος πολιτικοποιημένος (με την έννοια της συμμετοχής στα κοινά), εκτός από δικαίωμα, καταλήγει να είναι καθήκον επειδή ότι συμβαίνει γύρω μας, ξεκινάει από εμάς και καταλήγει σε εμάς και τα παιδιά μας.


Αυτός είναι και ο κύριος και βασικός λόγος της υποψηφιότητας μου ως κοινοτικός σύμβουλος στην Ε’ κοινότητα, την κοινότητά μας.
Να μπορέσω να συμμετάσχω με το στην προσπάθεια όλων μας, να κάνουμε τον περίγυρό μας και την καθημερινότητά μας, λίγο καλύτερη..."


 Το Ολα Θεσσαλονίκη παραμένει πιστό σε όλα αυτά που το καθιέρωσε αυτά τα χρόνια, σε αυτά που πρεσβεύουμε ατομικά και συλλογικά και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε την παρέα μας,  που δύναμη και κινητήριο μοχλό της έχει την αγάπη σας και μόνο.

Νεότερη Παλαιότερη