Το Jason-Αντιγόνη...εκλέχτηκε !!!

Tο Jason Αντιγόνη ή Ιάσων Δούσης, το γνωρίσαμε καλύτερα όταν βρέθηκε στα έδρανα της Ελληνικής βουλής με κατακόκκινο φόρεμα στη συζήτηση του νομοσχεδίου που έδινε τη δυνατότητα σε ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης να υιοθετήσουν ένα παιδί.
Το Jason Αντιγόνη όπως έχει πει παλιά δήλωνε γκέι αγόρι.
 Πλέον όμως δηλώνει ότι είναι agender, δηλαδή ένα άτομο που δεν προσδιορίζεται από κάποιο φύλο.

Η διαδρομή του ξεκίνησε από την Πάτρα και το Πανεπιστήμιό της και δεν σταμάτησε εκεί αφού το βιογραφικό του είναι πλούσιο.

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο κέντρο της Αθήνας.
Φοίτησε στο Κολλέγιο Αθηνών. Αποφοίτησε από το 2ο Πειραματικό Λύκειο Αμπελοκήπων. Αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών και την δραματική σχολή της Ρούλας Πατεράκη.

Είναι τελειόφοιτο του διεπιστημονικού μεταπτυχιακού προγράμματος «Εκπαίδευση και ανθρώπινα δικαιώματα» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του University College London. Εκλέχθηκε εκπρόσωπος των φοιτητών.
Το θέμα της διπλωματικής εργασίας του είναι οι βίγκαν φεμινίστριες της Αθήνας. Διευθύνει τον εκπαιδευτικό οργανισμό Perugia-Τίνα Ζωγοπούλου.

Αποφοίτησε με άριστα από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών και την δραματική σχολή της Ρούλας Πατεράκη

Εξέδωσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα σειρά βιβλίων εκμάθησης για τις περισσότερες από τις ευρέως ομιλούμενες γλώσσες του κόσμου.
Δραστηριοποιείται στον ακτιβισμό για τα ανθρώπινα και ζωικά δικαιώματα. Είναι το πρώτο άτομο στην Ελλάδα που αιτήθηκε την πλήρη διαγραφή της καταχώρησης φύλου από τα νομικά του έγγραφα.
Έζησε κι εργάστηκε για δύο έτη στο Λονδίνο. Μιλά αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.

Την Κυριακή το Jason Αντιγόνη αποφάσισε διεκδίκησε την ψήφο των κατοίκων της Αττικής ως περιφερειακός σύμβουλος, με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου!

Όπως όλα δείχνουν, μέχρι στιγμής το Jason Αντιγόνη εκλέγεται αφού βρίσκεται στην 19 θέση με την Ρένα Δούρου να έχει 20 θέσεις στους περιφερειακούς συμβούλους! Μέχρι στιγμή έχουν καταμετρηθεί οι σταυροί σε 1.338 από 1.548 εκλογικά τμήματα.


Νεότερη Παλαιότερη