22χρονη τα έφτιαξε με ζευγάρι και συζούν ευτυχισμένοι

Τα προβλήματα σε έναν γάμο μπορεί να είναι πολλά, από απλά καθημερινά θέματα, μέχρι πιο δύσκολα, όπως τα οικονομικά. Ένα ζευγάρι στις ΗΠΑ, όμως, που βρισκόταν στα πρόθυρα του χωρισμού βρήκε μια ιδιαίτερη λύση. Έβαλαν στη ζωή τους - και στο κρεβάτι τους - μία ακόμη γυναίκα και η πολυγαμική αυτή σχέση άναψε ξανά την φλόγα.

Πριν από λίγο καιρό, ένα ζευγάρι στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών είχε μιλήσει ανοιχτά για την πολυγαμική σχέση του με την παράνυμφο τους και το πόσο ευτυχισμένοι ζουν πλέον όλοι μαζί. Κάτι αντίστοιχο ζουν και ο 34χρονος Κρις Λάνα από το Κάνσας, που είναι με την σύζυγό του, την 37χρονη Μισέλ, ζευγάρι εδώ και 12 χρόνια, εκ των οποίων τα 10 παντρεμένοι.

Εφτασαν τρεις φορές στα πρόθυρα χωρισμού
Όταν πρωτογνωρίστηκαν, η Μισέλ είχε πει στον Κρις πως ήταν bisεxual αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους δυσκολεύονταν να εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Το ζευγάρι υποσχέθηκε να μην απατήσει ποτέ ο ένας τον άλλον, αλλά η έλλειψη σεξουαλικών απολαύσεων, άσκησε τεράστια πίεση στην σχέση τους, με αποτέλεσμα να φτάσουν τα πρόθυρα διαζυγίου τρεις φορές.

Αλλά από τότε που μπήκε στη ζωή τους η 22χρονη Σάρα Λετς, την οποία η Μισέλ γνώρισε μέσω Facebook, πλέον λένε πως η σχέση τους δεν ήταν ποτέ καλύτερη. Το ζευγάρι πάλεψε με διάφορους τρόπους για να διατηρήσει την σχέση του ζωντανή, προσπαθώντας ακόμη και να ακολουθήσουν το κίνημα των swingεrs, κάτι που τους οδήγησε στο να γνωρίσουν την πρώτη τους φίλη. Ωστόσο, η πολυγαμική τους σχέση δεν λειτούργησε καθώς εκείνη η γυναίκα δεν έψαχνε κάτι μόνιμο.

Πώς μπήκε στη ζωή τους η Σάρα
Το 2019, η Μισέλ, η οποία ήταν μέλος μιας λeσβιακής ομάδας στο Facebook, άρχισε να συνομιλεί με την δασκάλα κολύμβησης, Σάρα Λετς από την Μινεσότα των ΗΠΑ.
 Άρχισαν να τα πηγαίνουν πολύ καλά και όταν συναντήθηκαν και οι τρεις για πρώτη φορά, δεν έκρυψε κανένας τον ενθουσιασμό του.

Έναν μήνα αφότου άρχισαν να βγαίνουν, ξεκίνησαν να ζουν όλοι μαζί ως ένα ερωτικό τρίο αλλά και με την 13χρονη κόρη του ζευγαριού, που χάρηκε από την νέα προσθήκη στην οικογένειά τους. Κι από την στιγμή που η σχέση τους έγινε πολυγαμική, οι Κρις και Μισέλ λένε πως ο γάμος τους δεν ήταν ποτέ πιο ζωντανός.

Νεότερη Παλαιότερη