Ολα δείχνουν θρίαμβο Ζέρβα

Στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Ελλάδας, στη Θεσσαλονίκη συντελείται μία μεγάλη έκπληξη. Το αουτσάιντερ των εκλογών, ο άνθρωπος χωρίς κόμματα και μηχανισμούς, πέρασε κόντρα σε όλους, στο Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών και διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες το δήμο Θεσσαλονίκης.

Το exit poll δίνει μάλιστα σαρωτική νίκη με 67%.

Όμως ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Ζέρβας που πάει να ανατρέψει τους πάντες και τα πάντα στη Βόρεια Ελλάδα και προσπέρασε δύο πρώην υπουργούς , Νοτοπούλου και Ορφανό;

Προέρχεται από αστική οικογένεια της Θεσσαλονίκης, ανιψιός της αείμνηστης Τέλλογλου και γιος τους Βασίλειου Ζέρβα, προέδρου του ΠΑΟΚ τη δεκαετία του 1960, που πρωτοστάτησε τότε για την ανέγερση του γηπέδου της Τούμπας. Επιχειρηματίας, με ένσημα στην πραγματική οικονομία, καλές σπουδές αλλά και έντονη κοινωνική δράση. Έχει ιδιαίτερη σχέση με τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Ποτέ δεν έκρυψε τις οπαδικές του προτιμήσεις, είναι ΠΑΟΚ και το λέει. 


Πολιτικά προέρχεται από τον χώρο του κέντρου και πάντα υποστήριζε φιλελεύθερες ιδέες. Πήρε από την πρώτη στιγμή θέση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, διατυπώνοντας συγκεκριμένες θέσεις για το ζήτημα που απασχόλησε όλη τη Μακεδονία.

Η καμπάνια του για το δήμο ήταν κατά κοινή ομολογία η πιο πετυχημένη και αυτό αποτυπώθηκε στην κάλπη κάνοντας την έκπληξη. 
Νεότερη Παλαιότερη