Εφυγε πρόωρα από την ζωή η Σοφία Χαντζάρα

Εφυγε πρόωρα από την ζωή η Σοφία Χαντζάρα
Μόλις στα 51 της χρόνια μια καλή δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή.
Η Σοφία Χαντζάρα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Είχε τελειώσει τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας.
 Ήταν, όμως, η δημοσιογραφία που την κέρδισε. Ξεκίνησε να εργάζεται από πολύ νωρίς, το 1988, στην εφημερίδα «Ακρόπολις» στο ελεύθερο και το αστυνομικό ρεπορτάζ. Το 1989 εργάστηκε στην εφημερίδα «ΝΙΚΗ», ως συντάκτρια του Υπουργείου Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Εν συνεχεία εργάστηκε στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, στον τηλεοπτικό σταθμό “STAR CHANNEL” και την ιστοσελίδα «zougla.gr» ως παραγωγός ειδήσεων.
Επίσης, διετέλεσε αρχισυντάκτρια της δορυφορικής τηλεόρασης της ΕΡΤ, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη.

Η Ένωση Συντακτών τονίζει σε ανακοίνωσή της ότι η Σοφία Χαντζάρα θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους συναδέλφους που συνεργάστηκαν μαζί της.

Υπήρξε σοβαρή, συνεπής, ευγενική και διακριτική. Στο σύντομο βίο της, εργάστηκε σκληρά και αποδοτικά. Με διαύγεια πνεύματος και ορθή κρίση κατάφερνε να φέρνει σε πέρας οτιδήποτε της ανατίθετο με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στον σύζυγό της και καλό συνάδελφο Βασίλη Αδαμόπουλο, στον μονάκριβο γιο της Γιάννη και τους οικείους της.
Η κηδεία της Σοφίας Χατζάρα θα γίνει αύριο, Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2019 στις 13.30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.
Νεότερη Παλαιότερη