Η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε παλαίμαχο διεθνή του ΠΑΟΚ που όμως διαψεύδει

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Μιχάλης Λεοντιάδης θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της Χρυσής Αυγής στην εκλογική περιφέρεια της Β’ Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος διαψεύδει το γεγονός.

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των πρώτων 100 υποψήφιων βουλευτών με το κόμμα της Χρυσής Αυγής στις επερχόμενες εθνικές εκλογές και ανάμεσα τους βρίσκεται και ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης.

Ο Δραμινός πρώην άσος του «Δικεφάλου» θα είναι υποψήφιος βουλευτής για τη Β’ Θεσσαλονίκης, ενώ αυτό που προκαλεί εντύπωση στην επίσημη ανακοίνωση των υποψήφιων βουλευτών είναι ότι ως επαγγελματική ιδιότητα όπως αναγράφεται είναι «παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ».

Πιο αναλυτικά:

Β’ Θεσσαλονίκης

  • Λεοντιάδης Μιχάλης – Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής ΠΑΟΚ
  • Τσούγκας Ματθαίος Ιατροδικαστής – Καθηγητής
  • Ψαθάς Αναστάσιος – Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μαραθωνίου
  • Γραικός Φώτιος – Ιδιωτικός Υπάλληλος, τ. Βουλευτής.

Πάντως, ο ίδιος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του διέψευσε την κάθοδο του στις βουλευτικές εκλογές με το κόμμα της Χρυσής Αυγής, απορώντας για την τοποθέτηση του ονόματός του στις επίσημες λίστες του κόμματος.

«Δεν ξέρω τίποτα για Χρυσή Αυγή. Μου έχουν τηλεφωνήσει όλα τα Κόμματα και έχω πει ότι δεν κατεβαίνω με κανέναν. Πώς έγραψαν το όνομά μου σε επίσημη λίστα; Απορώ και διαμαρτύρομαι. Δεν έχω συμφωνήσει με καμία Χρυσή Αυγή για να κατεβώ στις εκλογές», υποστηρίζει.
Νεότερη Παλαιότερη