"Στο πόδι" η Αρναία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι Αρναιώτες στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, που έφθασε στην πλατεία της Αρναίας στις 2 το μεσημέρι. 

Εκεί τον υποδέχτηκε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, ο οποίος ευχήθηκε καλή δύναμη στον Κυριάκο Μητσοτάκη στο δύσκολο έργο που θα αναλάβει από τις 7 Ιουλίου. 
"Δώσαμε ήδη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ραντεβού συνεργασίας την επόμενη μέρα για το μέλλον που αξίζει ο Δήμος Αριστοτέλη. Με την ενότητα θεμέλιο, την ανάπτυξη προορισμό και το περιβάλλον αδιαπραγμάτευτη έγνοια" δήλωσε ο Στέλιος Βαλιάνος. 



Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι η ΝΔ πέτυχε μια μεγάλη νίκη στις ευρωεκλογές, με «τη μεγαλύτερη διαφορά που έχει πετύχει κόμμα σε ευρωεκλογές», αλλά κάλεσε τους ψηφοφόρους να μην επαναπαυτούν μέχρι τις εκλογές.

«Η αποστολή δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Και πρέπει το βράδυ της 7ης Ιουλίου όταν θα έχει μετρηθεί και το τελευταίο ψηφοδέλτιο να μην υπάρχει καμία αμφιβολία, εντός και εκτός Ελλάδος, ότι η χώρα αποκτά μια ισχυρή και αποτελεσματική κυβέρνηση. Γι' αυτό ζητώ μαζική συμμετοχή, απ' όλους, καταπολέμηση της αποχής».

Παρών στην υποδοχή και ο Βουλευτής Χαλκιδικής, Δρ Γιώργος Βαγιωνάς, καλωσόρισε στην περιοχή τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και συνομίλησε μαζί του εγκάρδια.






Halkidikinews.gr
Νεότερη Παλαιότερη