Νέα τροπή στο άγριο φονικό της Καλαμαριάς

Η πώληση ξενοδοχειακής μονάδας στη Σαντορίνη πριν από λίγους μήνες που είχε αποφέρει σημαντικό ποσό στην 63χρονη Ιφιγένεια, που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, σήμερα, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι για την αστυνομία που προσπαθεί να συμπληρώσει το πάζλ της δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη Ιφ. Γκ. η οποία ζούσε μαζί με την κόρη της φαίνεται πως έγινε στόχος όταν μαθεύτηκε πως πούλησε την επιχείρησή της στη Σαντορίνη εισπράττοντας αρκετά χρήματα.

Το πρωί της Πέμπτης και ενώ η κόρη της έλειπε από το σπίτι, η 63χρονη δολοφονήθηκε άγνωστο μέχρι στιγμής από πόσα άτομα. Επιστρέφοντας στο σπίτι η κόρη της εντόπισε τη μητέρα της μέσα σε λίμνη αίματος. Το σοκ ήταν μεγάλο που η κόρη της άτυχης γυναίκας άρχιζε να ουρλιάζει και να κλαίει ενώ οι γείτονες που άκουσαν τις φωνές κάλεσαν την αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών και ιατροδικαστής ο οποίος απλά διαπίστωσε το θάνατό της , ενώ το πτώμα της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ αναμένεται να διαπιστωθεί εάν οι δράστες ή ο δράστης εισέβαλαν στο σπίτι ή το θύμα άνοιξε από μόνο του την πόρτα του διαμερίσματος. Εάν διαπιστωθεί ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης του σπιτιού οι έρευνες της αστυνομίας θα στραφούν στο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον της 63χρονης.
Νεότερη Παλαιότερη