Ανείπωτη τραγωδία : Εκανε όπισθεν και πάτησε το μωρό της

Νέα στοιχεία για την ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα. Η μητέρα, στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας, σκότωσε το μόλις 20 μηνών αγοράκι της. Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας. 
Σε εξέλιξη οι έρευνες. Το παιδί που σκοτώθηκε ήταν το μικρότερο από τα πέντε της οικογένειας.

Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία στη Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή των πολυκατοικιών της 110 Πτέρυγας Μάχης. Ένα αγοράκι μόλις 20 μηνών βρήκε φρικτό θάνατο όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε η στρατιωτικός μητέρα του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί βρέθηκε πίσω από το αυτοκίνητο της μητέρας του. Εκείνη μπήκε στη θέση του οδηγού και έκανε όπισθεν για να ξεκινήσει την πορεία της.

Δεν είχε ορατότητα και δεν είδε το μωρό της. 
Η παράσυρσή του από το αυτοκίνητο, στάθηκε μοιραία για τη ζωή του. Η γυναίκα μετά το αρχικό σοκ, έβαλε το αναίσθητο παιδί της στο αυτοκίνητο και το πήγε στο νοσοκομείο.

Το βρέφος αρχικά μεταφέρθηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης.

Οι γιατροί όμως ήταν αδύνατον να αποτρέψουν το μοιραίο. Το μωρό είχε ήδη ξεψυχήσει και οι προσπάθειες να το επαναφέρουν δεν απέφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η τραγωδία βύθισε στο πένθος τόσο τους συγγενείς της οικογένειας που πληροφορήθηκαν αυτά που είχαν συμβεί, όσο και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Η ανακοίνωση του ΓΕΑ
«Τις πρωινές ώρες της Τρίτης 4 Ιουνίου 2019, τέκνο (20 μηνών αγόρι) στελέχους της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετεί στην 110 Πτέρυγα Μάχης (110ΠΜ) και διαμένει στα Οικήματα Στέγασης της Μονάδας, τραυματίσθηκε θανάσιμα.

Το παιδί μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τα αρμόδια όργανα της Μονάδας και την Τροχαία Λάρισας.»

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με πληροφορίες του OnAlert.gr έχει διαταχθεί έρευνα από τον Διοικητή της 110 Πτέρυγας Μάχης, ενώ το παιδί που έχασε την ζωή του ήταν το πέμπτο και μικρότερο, σε ηλικία, παιδί του στελέχους της Πολεμικής Αεροπορίας.

Νεότερη Παλαιότερη