Πρόκληση από τα ρετάλια του ΠΑΣΟΚ που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ

Γιάννης Ραγκούσης: Άλλο οι ευρωεκλογές άλλο οι εθνικές εκλογές
Άλλο οι ευρωεκλογές άλλο οι εθνικές εκλογές, δηλώνει στην συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στη Β΄ Πειραιά, Γιάννης Ραγκούσης.

Εκφράζει την πεποίθηση ότι την ύστατη στιγμή θα εκδηλωθούν τα υγιή πολιτικά αντανακλαστικά των πολιτών «μπροστά στο ενδεχόμενο η πατρίδα μας να περάσει ολοκληρωτικά στα χέρια της πιο αμφιλεγόμενης και κατεστημένης πολιτικής οικογένειας».

Ο κ. Ραγκούσης εκτιμά ότι η δυναμική της Προοδευτικής Συμμαχίας εκφράστηκε στις ευρωεκλογές και δηλώνει βέβαιος ότι θα υπάρχει και την επομένη των εθνικών εκλογών.

Τέλος σημειώνει ότι «το ΚΙΝΑΛ της Φώφης Γεννηματά ήδη συνεργάζεται με τη ΝΔ και η συμβολή της προσωπικά στη νίκη του κ. Μητσοτάκη στις ευρωεκλογές ήταν καθοριστική».

Όταν ο Ραγκούσης «έβριζε» όσους προσχωρούσαν στον ΣΥΡΙΖΑ 

Τον Σεπτέμβριο του 2017, ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και νυν… ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήριζε ανήθικους και ξεφτιλισμένους όλους όσοι αποχωρούσαν από το ΠΑΣΟΚ και προσχωρούσαν στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας μάλιστα πως και ο ίδιος παρά τη διαφωνία του προτίμησε να κάτσει στο σπίτι του από το να πάει την Κουμουνδούρου.

Ραγκουσης, πριν 2 χρόνια: Συγκεκριμενα απο συνέντευξη τον Σεπτέμβριο του 2017:

"Ανήθικοι & ξεφτιλισμενοι όσοι έφυγαν απο το ΠΑΣΟΚ και πηγαν στον ΣΥΡΙΖΑ για να κρατήσουν την καρέκλα
Κι εγω ήθελα 7000€ τον μήνα, αλλά προτιμησα να κάτσω σπίτι μου,
δεν πηγα στον ΣΥΡΙΖΑ"


Νεότερη Παλαιότερη