Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε ποδηλάτισσα

Με αίμα βάφτηκε ξανά η άσφαλτος της Κρήτης, σκορπώντας θλίψη. Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Ιεράπετρα και συγκεκριμένα στην περιοχή Περιστερά περίπου στις 11 το πρωί, στο 2ο χιλιόμετρο Ιεράπετρας - Σητείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο δυστύχημα ενεπλάκη ένα φορτηγό με ποδήλατο τα οποία συγκρούστηκαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός του φορτηγού φέρεται να προσπάθησε να προσπεράσει την ποδηλάτισσα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο ποδήλατο επέβαινε μία 74χρονη Γαλλίδα η οποία και τραυματίστηκε θανάσιμα μετά τη σφοδρή σύγκρουση. Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν μαζί με τον σύζυγό της ο οποίος επέβαινε επίσης σε ποδήλατο που βρισκόταν πίσω από εκείνη. Όταν σημειώθηκε η σύγκρουση, αμέσως κοντά στην ποδηλάτισσα έτρεξε ο άντρας της ο οποίος επιχείρησε να της κάνει τεχνητή αναπνοή, την ώρα που εργαζόμενοι από το πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται απέναντι από το σημείο, κάλεσαν το 166.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στην τραυματία και στη συνέχεια να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο Ιεράπετρας.

«Στο νοσοκομείο η άτυχη γυναίκα έφτασε νεκρή και δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή», αναφέρει στο neakriti.gr ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Αρακαδάκης.

Και η αστυνομία έφτασε στο σημείο της τραγωδίας, με τους αστυνομικούς να διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα.


Και η «μαύρη» λίστα με τους νεκρούς που αφήνουν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, ολοένα και αυξάνεται. Από την αρχή του έτους, 29 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στους δρόμους της Κρήτης βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς τους ανθρώπους./div>
Νεότερη Παλαιότερη