"Ζητώ συγνώμη από τον Ελληνικό λαό για τις μετατάξεις"

«Συγγνώμη» από όλο τον ελληνικό λαό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας για το όργιο ρουσφετολογικών διατάξεων τις μετατάξεις, επιχειρώντας να αμβλύνει τις αλγεινές εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν.

Επεσήμανε δε ότι τον ενόχλησαν και γι’ αυτό τις «πάγωσε». Παράλληλα, ο πρωθυπουργός προχώρησε στην ομολογία ότι η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έπεσε έξω στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Σε συνέντευξή του στον Alpha, ο Αλ. Τσίπρας είπε: «Δεν είχαμε εκτιμήσει τη διαφορά από τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Πέσαμε έξω» είπε και πρόσθεσε: «Η πιο έμπρακτη απόδειξη ότι λάβαμε το μήνυμα ήταν ότι ίδιο το βράδυ ανακοινώσαμε ότι θα προκηρύξουμε εκλογές».

Ο Τσίπρας δηλώνει, τώρα, ενοχλημένος με το όργιο μετατάξεων
Ερωτηθείς για το όργιο ρουσφετολογικών μετατάξεων απάντησε: «Δεν θα ωραιοποιήσω καταστάσεις ούτε θα μπω σε λογική συμψηφισμού». Αφού διευκρίνισε ότι «δεν πρόκειται για διορισμούς αλλά για καλύτερες θέσεις στον δημόσιο τομέα» τόνισε: «Δε το γνώριζα και με ενόχλησε. Χρωστάμε μια συγγνώμη γι’ αυτό όχι μόνο στα μέλη μας αλλά σε όλο τον ελληνικό λαό. 
Δίνουμε την εντύπωση ότι μπαίνουμε στο διακομματικό αλισβερίσι προνομίων δίνουμε εικόνα ότι προσβάλει το πολιτικό σύστημα και διαρρηγνύει την εμπιστοσύνη των πολιτών». Πρόσθεσε δε πως «όταν το έμαθα επικοινώνησα με τον πρόεδρο της Βουλής και συμφωνήσαμε να παγώσουν οι μετατάξεις. Και μετά ήρθε η αντίδραση – και προς τιμήν της – της Τασίας Χριστοδουλοπούλου».

Νεότερη Παλαιότερη