Διαμαντής Γκολιδάκης : Υποψήφιος στις εκλογές ο νεαρός γιατρός, με την ασταμάτητη κοινωνική δράση

Ο νεαρός Θεσσαλονικιός γιατρός Διαμαντής Γκολιδάκης, είναι ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην πόλη της Θεσσαλονίκης, καθώς σε οποιαδήποτε περίπτωση του ζητηθεί, βοηθά από την θέση του όλους όσους έχουν ανάγκη την αρωγή του.

Εδω και αρκετά χρόνια, εξετάζοντας αφιλοκερδώς νεαρούς αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων υποδομής, όλων των αθλητικών συλλόγων της πόλης πού που το έχουν ζητήσει, διασφαλίζει με τον τρόπο του την υγεία των παιδιών που ασχολούνται με τον αθλητισμό.


Ο καρδιολόγος Διαμαντής Γκολιδάκης, πέρα από το κοινωνικό έργο που επιτελεί, είναι και ενεργός πολίτης, ασχολούμενος με τα κοινά, καθώς έχει εκλεγεί πρώτος σε προτίμηση από την εκλογική βάση των μελών της Νέας Δημοκρατίας, στο νεοσύστατο μητρώο στελεχών του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Σαν αποτέλεσμα αυτής της κοινωνικής και πολιτικής δράσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθέτησε τον Διαμαντή Γκολιδάκη, στο ψηφοδέλτιο της πρώτης εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Ο νεαρός γιατρός λοιπόν "κατεβαίνει" για πρώτη φορά υποψήφιος στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας.

Ελεύθερος επαγγελματίας ο ίδιος, με ιδιωτικό ιατρείο εδώ και χρόνια, δεν είναι αυτό ακριβώς που λέμε επαγγελματίας πολιτικός, καθώς δεν μεγάλωσε μέσα σε πολιτικά γραφεία και κλειστές "πολιτικές Βαρωνείες " βασιζόμενος στην αγάπη του κόσμου, καθώς και στην αναγνωρισιμότητα που κέρδισε με τις κοινωνικές του δράσεις.

Έχοντας άποψη για όλα τα θέματα υγείας που ταλαιπωρούν τον απλό Έλληνα πολίτη, και τα οικονομικά προβλήματα που απασχολούν τον Έλληνα μικροεπιχειρηματία, καθώς ο ίδιος διατηρεί την δική του επιχείρηση στο χώρο της υγείας, είναι σίγουρο πως σε περίπτωση που εκλεγεί, θα βοηθήσει τα μέγιστα για την επίλυση των προβλημάτων αυτών.

Ας μην ξεχνάμε πως από την πρώτη στιγμή επίμονα και ξεκάθαρα, στάθηκε επικριτικά απέναντι στην λεγόμενη "συμφωνία των Πρεσπών", υποστηρίζοντας την Ελληνικότητα και τη μοναδικότητα του ονόματος της Μακεδονίας μας.








Νεότερη Παλαιότερη