Ο Διαμαντής Γκολιδάκης : "12.000 ευχαριστώ"

Με προσωπική του ανακοίνωση στα social media, ο υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία Διαμαντής Γκολιδάκης ευχαριστεί όλους όσους τον στήριξαν στον προεκλογικό του αγώνα :



📌ΔΩΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (και κάποια ακόμα)
Η ανάρτηση που ακολουθεί,αποτελεί προσωπική πολιτική κατάθεση ψυχής.(συνήθως δεν γράφω σεντόνια,αλλά αυτήν την φορά θα κάνω μια εξαίρεση).

✅ Όταν ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη,να σηκωθούν οι πολίτες από τους καναπέδες και να συμμετάσχουν στην προσπάθεια της ΝΔ για την ανασυγκρότηση της πατρίδας,γνώριζα ότι η μάχη θα ήταν σκληρή.
Πολλοί δικοί μου άνθρωποι,προσπάθησαν να με αποτρέψουν.

Βλέπετε,είναι απίστευτα δύσκολο να καταφέρει κανείς να συνδυάσει μία επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα-την μάχιμη ιατρική από την θέση του ιδιώτη καρδιολόγου-με την μάχιμη πολιτική στην πρώτη γραμμή, μέσα από την πραγματική κοινωνία,χωρίς να έχει κομματική προυπηρεσία ή κάποιο άλλο πολιτικό έρεισμα.Και παράλληλα να προσπαθεί να προσφέρει το πολυτιμότερο αγαθό: αλληλεγγύη και υγεία.

Η συνείδησή μου όμως δεν μου επέτρεψε ούτε μου επιτρέπει να μείνω πίσω.

Γιατί πιστεύω ακράδαντα,ότι με την ορκωμοσία της σημερινής κυβέρνησης ,ξεκινάει η προσπάθεια για μια καλύτερη Ελλάδα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης,θέλει και μπορεί να ενώσει όλους τους Έλληνες,με ένα συγκροτημένο πλάνο ανάπτυξης,σε όλους τους τομείς.
Και θα τα καταφέρει με την βοήθεια όλων μας.

➡️ Είμαι περήφανος που είμαι μέλος αυτής της παράταξης.

➡️ Είμαι περήφανος που είμαι μέλος της άξιας ομάδας που έδωσε την μάχη στην Α Θεσσαλονίκης και συγχαίρω κάθε έναν συνυποψήφιο μου ξεχωριστά και φυσικά τους βουλευτές που τελικά εκλέχτηκαν.
Καλή δύναμη σε όλους για το καλό της πόλης και της πατρίδας μας.

➡️ Είμαι περήφανος όμως και για την δική μου ομαδά. ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ μου.
Τους εθελοντές που παράτησαν τις οικογένειες τους,τις δουλειές τους,τα μαθήματά τους μέσα στην εξεταστική και με ακολούθησαν κατακαλόκαιρο σε όλες τις γειτονιές της πόλης,βάζοντας πολλές φορές χρήματα και από την τσέπη τους, γιατί πίστεψαν σε εμάς και στον τίμιο και καθαρό αγώνα μας.

Τελικά Φανή, δεν ήμασταν τόσο μόνοι, όπως όταν ξεκινήσαμε...

Σε ευχαριστώ ξεχωριστά και πάνω από όλους, για την αποτελεσματικότητα, την πίστη σου και την στήριξή σου.

Όπως ευχαριστώ και τον συγκινητικό πατέρα μου ,που έτρεξε με ορμή εφήβου και συνετέλεσε αυτός και η οικογένεια μου στην πρώτη θέση που κατέκτησα σε πολλές κάλπες της Καλαμαριάς.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους Καλαμαριώτες,που αγκάλιασαν καθολικά τον αγώνα μας χωρίς να είναι παραδοσιακά ψηφοφόροι μας και έδωσαν στη ΝΔ το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό σε όλη την πόλη.

✅ Όταν ξεκίνησα αυτήν την προσπάθεια,χωρίς πόρους,χωρίς πρότερη εμπειρία και δίχως οργανωτικό πυρήνα είχα ένα όραμα το οποίο ενισχύθηκε με το αποτέλεσμα των εκλογών: Μια ισχυρή Ελλάδα με Έλληνες να ευημερούν.
Αυτό το όραμα καλούμαστε να κάνουμε αλήθεια.

📌 Ευχαριστώ τους 12000 ανθρώπους, από όλη την πόλη που ,ανεξαρτήτως προηγούμενων πολιτκών καταβολών,επαγγέλματος,φύλου,ηλικίας,οικονομικής δύναμης ,με εμπιστεύθηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους.
Η αγάπη σας είναι συγκινητική,με γεμίζει ευθύνη και δύναμη .

Θα εξακολουθήσουμε να παλεύουμε όλοι μαζί,αντλώντας κουράγιο από τις αξίες μας.
Και τελικά.. ή θα νικήσουμε ή θα νικήσουμε.Για όλους εμάς.
Με δύναμη καρδιάς,
Συνεχίζουμε...
Διαμαντης Γκολιδακης 
Νεότερη Παλαιότερη