Τρεις μεγάλες μεταγραφές, ταράζουν τα νερά του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου


Στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Γκοντίν
Το «χρονικό ενός προναγγελθέντος... γάμου», επιβεβαιώθηκε σήμερα, καθώς η διοίκηση της Ιντερ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντιέγκο Γκοντίν από την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ο διεθνής Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός, που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, έφυγε από την Ισπανία μετά από εννέα χρόνια καριέρας.


Στην Μπαρτσελόνα ο Γκριεζμάν
Σημαντική ημέρα στην υπόθεση μεταγραφής του Αντουάν Γκριεζμάν, είναι η σημερινή, δεδομένου ότι όπως προβλεπόταν σχετικά, την 1η Ιουλίου 2019, η ρήτρα αποδέσμευσης του Γάλλου άσου από την Ατλέτικο Μαδρίτης, μειώνεται από 200 σε 120 εκατομμύρια ευρώ.
Ποσό που είναι έτοιμη να καταβάλει η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να αποκτήσει τον έμπειρο μεσοεπιθετικό. Ωστόσο, οι ετήσιες απολαβές του παγκόσμιου πρωταθλητή με τους «πετεινούς», θα είναι μειωμένες σε σχέση με όσα εισέπραττε στους «ροχιμπλάνκος» και συγκεκριμένα θα «πέσουν» από τα 23 στα 17 εκατομμύρια ευρώ.


Στην Γιουβέντους ο Ραμπιό
Ο Αντριέν Ραμπιό συμφώνησε και η Γιουβέντους ανακοίνωσε την απόκτηση του. Ο Γάλλος διεθνής μέσος απέρριψε ξανά την πρόταση ανανέωσης από την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ήταν αποφασισμένος να αλλάξει ομάδα και πρωτάθλημα.
Νεότερη Παλαιότερη