Εκλογικός καταποντισμός, για την "υπέρμαχο της Συμφωνίας των Πρεσπών"

"Εκλογική σφαλιάρα", για μία από τους πιο φανατικούς υπέρμαχους της "Συμφωνίας των Πρεσπών"  μεταξύ Τσίπρα-Ζάεφ
Το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου ήταν ένας πραγματικός κόλαφος για την πρώην πλέον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Χαλκιδική, Κατερίνα Ιγγλέζη.

Η βουλευτής του νομού της Μακεδονίας, έγινε ευρύτερα γνωστή στο πανελλήνιο, για το μένος της ενάντια στην μεταλλευτική δραστηριότητα στην περιοχή της Χαλκιδικής,  καθώς "πόνταρε" στον διχασμό, την μισαλλοδοξία και τον φανατισμό της τοπικής κοινωνίας στην βορειοανατολική Χαλκιδική, για να εκλεγεί βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ

Από τις πιο ενθουσιώδεις υποστηρικτές της "Συμφωνίας των Πρεσπών", που υπέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας με τους γείτονες των Σκοπίων, με την ίδια παρούσα στην τελετή της "Συμφωνίας", διακρίθηκε για τον ιδιαίτερο ενθουσιασμό και το χειροκρότημα της προς τους υπογράφοντες, ένθερμη υποστηρίκτρια κατόπιν σε όλα τα τηλεοπτικά πάνελ, όπου υπερασπίζονταν με θέρμη την επιλογή της ηγεσίας του κόμματος της, για άμεσο και πρόχειρο όμως όπως αποδεικνύεται, κλείσιμο των θεμάτων με την γειτονική χώρα.

Η βουλευτής Χαλκιδικής κ. Ιγγλέζη, μαζί με άλλους Μακεδόνες βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, παρακάθονται  στο επίσημο τραπέζι αμέσως μετά την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών


Η ίδια επίσης είχε προκαλέσει μεγάλη εντύπωση, καταθέτοντας μαζί με άλλους συναδέλφους της στην Ελληνική Βουλή, επερώτηση με την οποία ζητούσε να επιτραπεί το ελεύθερο κάμπινγκ σε όλη τη χώρα, προερχόμενη μάλιστα η ίδια από έναν από τους πιο τουριστικούς νομούς της Ελλάδας.

Στις εκλογές της 7 ης Ιουλίου απέτυχε να εκλεγεί, καθώς ακόμη και οι ψηφοφόροι του κόμματος που μέχρι χθες κυβερνούσε τη χώρα, της  γύρισαν επιδεικτικά την πλάτη.

Από τους  15.244 ψήφους που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Χαλκιδική,  η Κατερίνα Ιγγλέζη πήρε μόλις 2.957 σταυρούς και βγήκε δεύτερη πίσω από την Κυριακή Μάλαμα, η οποία εξελέγη βουλευτής με 3.636 σταυρούς.
Νεότερη Παλαιότερη