Αντιμέτωποι με ένα απίστευτο θέαμα, βρέθηκαν οι νέοι "ένοικοι" του μεγάρου Μαξίμου

Αντιμέτωποι με ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν οι νέοι υπάλληλοι του μεγάρου Μαξίμου όταν άνοιξαν ένα από τα υπόγεια της πρωθυπουργικής κατοικίας, όπου βρήκαν χιλιάδες σκισμένα αντίγραφα των μνημονίων της περιόδου 2015-2018.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάλληλοι που πραγματοποιούσαν έλεγχο με απερχόμενους συναδέλφους τους στους χώρους του μεγάρου άνοιξαν την πόρτα ενός υπογείου, όπου βρέθηκαν μπροστά σε χιλιάδες σκισμένα αντίγραφα των μνημονιακών συμβάσεων που υπογράφηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση.
Σύμφωνα με τα όσα τους είπαν οι συνάδελφοι τους, το υπόγειο αυτό φαίνεται να χρησιμοποιούσαν στελέχη της κυβέρνησης και υψηλόβαθμα μέλη του κόμματος για χαλάρωση, όταν οι ασφυκτικές πιέσεις των πολιτών να τηρήσει η κυβέρνηση τη δέσμευση της να σκίσει τα μνημόνια τους προκαλούσαν υπερβολικό άγχος.

«Μας είπαν οι απερχόμενοι συνάδελφοι ότι υπουργοί και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ερχόντουσαν εδώ όποτε το είχαν ανάγκη και έσκιζαν ένα μνημόνιο για να χαλαρώσουν» είπε μέλος της νέας ομάδας διαχείρισης του μεγάρου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στους τοίχους υπήρχαν φωτογραφίες της Μέρκελ με ζωγραφισμένα κερατάκια και καρφωμένα βελάκια καθώς και μερικά νταούλια δίπλα σε μία τηλεόραση που έπαιζε νέα από τις αγορές.

Εμπλοκή στην παραλαβή του μεγάρου Μαξίμου μετά από άρνηση του Νίκου Καρανίκα να δώσει τον κωδικό του Wi-Fi

Εν τω μεταξύ, εμπλοκή σημειώθηκε χθες κατά την διάρκεια της παραλαβής του μεγάρου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς αρχικά ο Νίκος Καρανίκας αρνήθηκε να δώσει τον κωδικό του Wi-Fi.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νέοι τεχνικοί υπεύθυνοι αναγκάστηκαν να δοκιμάσουν διάφορους κωδικούς όπως pinobafouskaipaizopro και karieraisonxolera, όταν ο Αλέξης Τσίπρας έπεισε τον στρατηγικό σύμβουλο του να τον αποκαλύψει και ο Νίκος Καρανίκας τους ενημέρωσε ότι ήταν το elenimenegaki4ever.

(Το παραπάνω κείμενο είναι αναδημοσίευση από την εξαιρετική  σατυρική ιστοσελίδα tovatraxi.com και είναι μια ωραιότατη και κακόγουστη κατά την γνώμη μας πλάκα....καταναλώστε χαλαρά και με καλή διάθεση 😉)
Νεότερη Παλαιότερη