Χαλκιδική : "Άλλο νόμιμο και άλλο ηθικό" !!!

«Είναι ένα δύσκολο καλοκαίρι, είμαστε 20-15% πιο κάτω από πέρυσι, μπορεί να βρει ένας πελάτης δωμάτια για το Σαββατοκύριακο», δήλωσε στον Alpha 965, ο Γιώργος Θωμασούλης, πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων Διαμερισμάτων Κασσάνδρας Χαλκιδικής “Άμμων Ζεύς”, αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Κασσάνδρα μετά τη φονική κακοκαιρία.

«Έχουμε μπει σε κανονικό ρυθμό, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με ρεύμα και νερό», διεμήνυσε ο κ. Θωμασούλης, ενώ συνέχισε τονίζοντας πως «το πρόβλημα ήταν η υποτίμηση που έκαναν οι Τούρκοι. Εκείνοι έχουν λίρα, εμείς ευρώ. Γι΄αυτό ανεβαίνει το Μαρόκο και η Αίγυπτος. 
Δεν έχουν ευρώ και μας ανταγωνίζονται. Βλέπουμε ότι περνούν κι εκείνοι δύσκολα με το ευρώ και προσπαθούν να κάνουν πιο οικονομικές διακοπές».

Τέλος, ο κ. Θωμασούλης ρωτήθηκε για το κατά πόσον είναι νόμιμο ένας ξενοδόχος να αρνείται την ενοικίαση δωματίου σε πελάτη μόνο για δύο ημέρες εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, σχολιάζοντας ότι «Το τι είναι νόμιμο και τι είναι ηθικό, έχει μεγάλη απόσταση» διότι ο κάθε επιχειρηματίας στη Χαλκιδική έχει πληγεί οικονομικά και επειδή «δεν υπάρχει κόσμος για να πληρωθεί, ο καθένας κάνει τη δική του οικονομική στρατηγική, για να δει πώς θα επιβιώσει η επιχείρηση».
Νεότερη Παλαιότερη