Φάνης Παπάς : Εντυπωσιακή η πορεία του νεαρού υποψήφιου, στην Β' Θεσσαλονίκης

Εντυπωσιακή η μέχρι τώρα πορεία του Φάνη Παπά, στη Β' εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης.
Ο 42χρονος υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έχει ήδη μία ζηλευτή πορεία στα κοινωνικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης.
Η αναγνωρισιμότητά του από τους απλούς πολίτες, τον έχει ήδη καταστήσει φαβορί για μία θέση στην επόμενη Βουλή των Ελλήνων, που αναμένεται να προκύψει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Ας δούμε όμως τι λέει ο ίδιος για την μέχρι τώρα πορεία του : 

"Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1977. Η καταγωγή μου είναι από το Σοχό της επαρχίας Λαγκαδά, με ρίζες από τη Βλάστη Κοζάνης.
Είμαι απόφοιτος του 2ου Γενικού Λυκείου Συκεών Θεσσαλονίκης, πτυχιούχος Χρηματοοικονομικής & Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας Σερρών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην «Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση & Διακυβέρνηση» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Υπηρέτησα τη στρατιωτική μου θητεία ως Δόκιμος Έφεδρος Ανθυπολοχαγός Πεζικού στο νησί της Λήμνου, αφού προηγουμένως αποφοίτησα από τη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού (Σ.Ε.Α.Π.-Κρήτη) και το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου Ειδικών Δυνάμεων (Κ.Ε.Α.Π.-Σχολείο ΣΟΕΚ/ΕΔ-Ρεντίνα
Από το 2002 έως σήμερα είμαι ιδιοκτήτης πρότυπης βιοτεχνικής επιχείρησης του αγροδιατροφικού τομέα (πιστοποιημένη παραγωγή & επεξεργασία παραδοσιακής τυροκομικής πυτιάς), με έδρα το Σοχό.
Από πολύ νωρίς ασχολήθηκα ενεργά και μαχητικά, με τα κοινωνικά δρώμενα του τόπου μου, με αδιάλειπτο μέχρι σήμερα ενδιαφέρον και παρουσία, σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους.

Σε ηλικία 24 ετών, η τοπική κοινωνία του Σοχού με τίμησε και με ανέδειξε πρώτο σε ψήφους Δημοτικό Σύμβουλο και μετέπειτα το 2006, σε ηλικία 29 ετών σε Δήμαρχο Σοχού, με ποσοστό 61% των ψήφων.
Το 2010 εκλέχθηκα για πρώτη φορά Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και διετέλεσα Εντεταλμένος Σύμβουλος Εμπορίου της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, ενώ το 2013 Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Φυσικών Πόρων.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, επανεκλέχθηκα δεύτερος σε ψήφους Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με την παράταξη “Αλληλεγγύη” του Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος εκτιμώντας την ειλικρινή και αυθεντική μεταξύ μας συνεργασία, με όρισε εκ νέου Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Ανταγωνιστικότητας και Περιβάλλοντος και μετέπειτα Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας Κεντρικής Μακεδονίας, μέχρι τον Μάρτιο του 2018, οπότε και υπέβαλα την παραίτησή μου, προκειμένου να διεκδικήσω την είσοδό μου στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, στην εκλογική περιφέρεια της Β’ Θεσσαλονίκης."

Νεότερη Παλαιότερη