Νέα παιδιά νεκρά, σε φρικτό τροχαίο τα ξημερώματα

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν λίγο πριν τις 5 σήμερα το πρωί. 
Στο 9ο χλμ. Αγιάς – Λάρισας, στο ύψος του Γερακαρίου, σε μία μικρή ευθεία εξετράπη επιβατικό αυτοκίνητο και προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ. Ένας εκκωφαντικός θόρυβος από την πρόσκρουση έσκισε την ησυχία της νύχτας στα περιβόλια της Αγιάς. 
Εκείνη τη στιγμή ο χρόνος σταμάτησε για πάντα για δύο νέους, μια κοπέλα μόλις 19 ετών και ένα παλικάρι 28 ετών. Στο όχημα επέβαινε ένα ακόμη άτομο 23 ετών, ο οποίος οδηγούσε το μοιραίο επιβατικό, μάρκας Opel.

Στις 5.04’ ενημερώθηκε για το συμβάν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας και εστάλησαν στο σημείο τέσσερα οχήματα και οκτώ άνδρες, δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ. Επίσης στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις.
Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε μια ώρα μετά στις 6.10’ το πρωί. Δυστυχώς τα δύο από τα τρία άτομα ανασύρθηκαν νεκρά.

Στο σημείο είχαν σπεύσει και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα πληρώματα των οποίων δεν μπορούσαν να βοηθήσουν, αλλά περιορίστηκαν στη διακομιδή των νεκρών παιδιών.

Η πεσμένη κολώνα της ΔΕΗ στο έδαφος και οι σπασμένοι λαμπτήρες απέμειναν εκεί στα χωράφια, σημάδι της τραγωδίας ανήμερα των εθνικών εκλογών.

Το μοιραίο αυτοκίνητο έχει διαλυθεί, ενώ χρειάστηκε επιχείρηση της Πυροσβεστικής, ώστε να απεγκλωβιστούν οι επιβαίνοντες.
larissanet.gr
Νεότερη Παλαιότερη