Δ. Γκολιδάκης : Πολιτικός σεισμός για τον Καλαμαριώτη καρδιολόγο

Πραγματικά απροσδόκητη και ευχάριστη έκπληξη, από την μεγάλη  κοσμοσυρροή στην κεντρική προεκλογική ομιλία που έκανε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης ο γνωστός Καλαμαριώτης καρδιολόγος Διαμαντής Γκολιδάκης.
Ο Διαμαντής Γκολιδάκης, δέχτηκε πραγματικά την υποδοχή ενός ροκ σταρ !!!

Για πρώτη φορά υποψήφιος βουλευτής, στην Α' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, έχει ήδη ταράξει τα λιμνάζοντα νερά ανάμεσα στους υποψηφίους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς χωρίς να υποστηρίζεται από κάποιο πολιτικό τζάκι, έχει κάνει το "γκελ" στους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

Γνωστός για την κοινωνική του δράση στον ιατρικό χώρο, με ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, νέα παιδιά και τις ακαδημίες όλων των αθλητικών Σωματείων της Θεσσαλονίκης, αναδείχθηκε στη βουλευτική υποψηφιότητα μέσα από την κομματική της ΝΔ στην πόλη μας, τοποθετούμενος στο νεοσύστατο μητρώο στελεχών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ελεύθερος επαγγελματίας με δικό του ιατρείο στην Καλαμαριά, ιδιαίτερα αγαπητός σε αυτήν την περιοχή της Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε από εκεί και σιγά σιγά έγινε γνωστός σε όλη την πόλη.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως στις επερχόμενες εκλογές, θα είναι η δυναμική, ευχάριστη έκπληξη του ψηφοδελτίου της Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας.







Νεότερη Παλαιότερη