Θεσσαλονίκη: Κλείνουν δρόμοι σήμερα, βράδυ Παρασκευής

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, σήμερα Παρασκευή και από τις 20:00 θα πραγματοποιηθούν ειδικές μεταφορές υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων από το εργοστάσιο με την επωνυμία «ΕΚΜΕ» προς την Πύλη (16) του Λιμανιού Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια των μεταφορών θα γίνουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Θα διακόπτεται τμηματικά και ανάλογα με την κίνηση των ειδικών μεταφορών η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στα ακόλουθα οδικά τμήματα:

• Οδός Κωνσταντινουπόλεως: από την οδό Πόντου έως την Παλαιά Συμμαχική Οδό (και στα δύο ρεύματα πορείας).

• Παλαιά Συμμαχική Οδός: από την οδό Κωνσταντινουπόλεως έως τον Παράδρομο της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού (ρεύμα προς κόμβο Κ16) (και στα δύο ρεύματα πορείας).

• Παράδρομος της Εσωτερικής Περιφερειακής οδού (ρεύμα προς Δυτικά - κόμβο Κ16): από την Παλαιά Συμμαχική Οδό έως τον κλάδο εξόδου της Εσωτερικής Περιφερειακής οδού (ρεύμα προς Δυτικά - κόμβο Κ16) που συνδέει την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό με την οδό Πόντου (και στα δύο ρεύματα πορείας).


• Κλάδος εξόδου της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού που συνδέει την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό με την οδό Πόντου: από την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό έως την οδό Πόντου.

• Κλάδος εισόδου (κόμβου Κ16) από την οδό Πόντου προς τον κυκλικό κόμβο Κ16: από την οδό Πόντου – κατά μήκος του Κόμβου Κ16 έως την Εσωτερική Περιφερειακή (ρεύμα πορείας προς Καλοχώρι).

• Εσωτερική Περιφερειακή Οδός (προέκταση), ρεύμα πορείας από Κόμβο Κ16 προς Επαρχιακή Οδό Καλοχωρίου – Θεσσαλονίκης: από τον κυκλικό κόμβο Κ16 έως την Επαρχιακή Οδό Καλοχωρίου – Θεσσαλονίκης.

• Εσωτερική Περιφερειακή Οδός (προέκταση), ρεύμα πορείας από την Επαρχιακή Οδό Καλοχωρίου – Θεσσαλονίκης προς τον Κόμβο Κ16: από την Επαρχιακή Οδό Καλοχωρίου – Θεσσαλονίκης έως τον Κόμβο Κ16.

• Οδός Δημοσθένους: από την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό (προέκταση) έως την οδό Μακεδονίας (και στα δύο ρεύματα πορείας).

• Οδός Μακεδονίας: από την οδό Δημοσθένους έως το συνδετήριο κλάδο της Επαρχιακής Οδού Καλοχωρίου – Θεσσαλονίκης με την οδό 26ης Οκτωβρίου (και στα δύο ρεύματα πορείας).

• Συνδετήριος κλάδος της Επαρχιακής Οδού Καλοχωρίου – Θεσσαλονίκης με την οδό 26ης Οκτωβρίου: από την οδό Μακεδονίας έως την οδό Σβώλου (και στα δύο ρεύματα πορείας).

• Οδός Σβώλου: από το συνδετήριο κλάδο της Επαρχιακής Οδού Καλοχωρίου – Θεσσαλονίκης έως την Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Καλοχωρίου (και στα δύο ρεύματα πορείας).

• Επαρχιακή Οδός Θεσσαλονίκης – Καλοχωρίου: από την οδό Σβώλου έως το την είσοδο της Πύλης 16 (Λιμάνι Θεσσαλονίκης) (και στα δύο ρεύματα πορείας).

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται κάθε φορά με την βοήθεια και την συνδρομή των τροχονόμων που θα βρίσκονται κατά μήκος της εν λόγω διαδρομής, από παρακείμενες οδούς.

Θα απαγορευθεί η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων κατά μήκος της εν λόγω κίνησης της ειδικής μεταφοράς.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.

Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης και τις υποδείξεις των τροχονόμων, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Νεότερη Παλαιότερη