Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή, από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη


ΚΡΙΟΣ
Προσπάθησε να αποφύγεις την πολυκοσμία σήμερα! Απόλαυσε το καλοκαιρινό σου βραδάκι, κατά προτίμηση στην ασφάλεια του σπιτιού σου. Κατά τα άλλα, ζήσε τη μέρα σου με τους δικούς σου ρυθμούς, χωρίς να καταπιέζεσαι. Εάν ασχοληθείς με αριθμούς, λογιστικές καταστάσεις κλπ, φρόντισε να ρίξεις μια καλή ματιά για ενδεχόμενα λάθη.


ΤΑΥΡΟΣ
Μετά το πέρας των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων, χαλάρωσε και προσπάθησε να χαρείς τον ελεύθερό σου χρόνο. Με τον Ερμή από τον Λέοντα στον 4ο οίκο, ίσως να δεχτείς κάποιο τηλεφώνημα με ευχάριστα νέα, που να αφορά ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Εάν δεν έχεις κατοικίδια, ίσως να αισθανθείς σήμερα μια ανεξήγητη έλξη προς τα ζώα ή και να αρχίζεις να σκέφτεσαι να αποκτήσεις ένα κατοικίδιο. Το βραδάκι αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ρομαντικό! Επωφελήσου, είτε είσαι ελεύθερη, είτε σε σχέση…


ΔΙΔΥΜΟΣ
Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου σήμερα! Εάν κάτι σου λέει μέσα σου ότι θα πρέπει να μείνεις στην ασφάλεια του σπιτιού σου, ίσως θα πρέπει να την ακούσεις, εάν βέβαια έχεις την πολυτέλεια να την ακολουθήσεις. Εάν πάλι σου λέει να βγεις και να κοινωνικοποιηθείς, εμπιστεύσου την χωρίς δεύτερη σκέψη. Το ένστικτο και η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει εκεί που θα πρέπει να βρεθείς σήμερα, για κάποιους προφανείς αλλά προς το παρόν αδιευκρίνιστους λόγους.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον Άρη στον 2ο οίκο σου και με θετική σκέψη, αξιοποίησε τη μέρα σου στο έπακρο, διεκπεραιώνοντας με αποτελεσματικότητα τις υποχρεώσεις σου στη δουλειά και αναζητώντας στηρίγματα και νέους συμμάχους, προκειμένου να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Θα έχεις την αίσθηση ότι η γοητεία σου είναι τονισμένη σήμερα, που θα μπορούσε να σε βοηθήσει να κατακτήσεις τους στόχους σου, είτε πρόκειται για τα επαγγελματικά σου, είτε για τα συναισθηματικά σου.


ΛΕΩΝ
Ίσως να χρειαστεί να αναβάλεις τη βραδινή σου έξοδο σήμερα, γιατί θα προκύψει κάτι επείγον, είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Πέρα από το γεγονός αυτό, η μέρα δεν προσφέρεται για αλλαγές στιλιστικής φύσης, ειδικά εάν είναι αυθόρμητες και δεν τις έχεις σκεφτεί και προγραμματίσει. Και εάν αναζητάς το άλλο σου μισό, φρόντισε να μην είσαι εγωκεντρική σε μια ενδεχόμενη συνάντηση και συζήτηση με το αντικείμενο του πόθου σου. Εάν είσαι δεσμευμένη, αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου για να μην έχεις την γκρίνια του.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πρόσεξε τα λεγόμενά σου σήμερα, καθώς θα υπάρξει ο κίνδυνος να εκθέσεις ένα πολύ προσωπικό ζήτημα ενός ατόμου, που σου το έχει εμπιστευτεί. Δεν πρέπει να αφήσεις ούτε καν υπόνοιες που να οδηγούν στην αποκάλυψη μυστικών. Αναφορικά με τα οικονομικά σου, χρειάζεται και στον τομέα αυτό ισχυρός αυτοέλεγχος! Τα μαγαζιά θα σε καλούν, καλό είναι όμως να βάλεις ωτοασπίδες, για τα σώσεις το βιβλιάριο καταθέσεών σου. Με την σελήνη στον Λέοντα, το βραδάκι θα φέρει εκπλήξεις στη ζωή σου, ίσως με την επανεμφάνιση ενός παλιού σου συντρόφου ή με ένα τολμηρό και επίμονο φλερτ ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει!


ΖΥΓΟΣ
Η κοινωνική σου ζωή ευνοείται σήμερα, και όχι μόνο αυτή! Η μέρα προσφέρεται για καινούριες κοινωνικές και φιλικές γνωριμίες, και κάπου ανάμεσα στα νέα πρόσωπα μπορεί να υπάρξει κάποιο άτομο που θα ξυπνήσει μέσα σου την ερωτική έλξη! Εάν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, θα πρέπει να προσέξεις με τους πειρασμούς που θα σε περιβάλουν. Αλλά και στα οικονομικά σου μπορεί να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις με την αύξηση του εισοδήματός σου. Ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού ή των διακοπών θα σε αναπτερώσει ψυχικά!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι αυξημένη η πιθανότητα να έχεις σήμερα μια δυσάρεστη έκπληξη. Εάν οι δυσάρεστες αυτές εξελίξεις αφορούν στην εργασία ή την επιχείρηση σου, με προσεκτικούς χειρισμούς θα καταφέρεις να περισώσεις όσα μπορείς. Εάν αφορά στην προσωπική σου ζωή, χρειάζεται μια διαφορετική προσέγγιση. Θα πρέπει να προσπαθήσεις, αφού ξεπεράσεις το σοκ, να ανακτήσεις τόσο το σώμα όσο και το πνεύμα τις δυνάμεις του, για να μπορέσεις να προχωρήσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Μείνε πιστή στα σχέδια που έχεις κάνει για τη μέρα σου, ειδικά σε εργασιακό επίπεδο. Να έχεις πίστη στον εαυτό σου και μην αφήνεις τις αρνητικές σκέψεις να σε καταβάλουν. Παρόλα αυτά, με τον Ερμή στον 9ο οίκο σου, στην δουλειά σου δεν αναμένεται να αντιμετωπίσεις προβλήματα, καθώς όλα θα κυλήσουν ήρεμα και ομαλά. Όσο βραδιάζει θα αισθάνεσαι τη ρομαντική διάθεση να κερδίζει έδαφος μέσα σου. Εάν είσαι δεσμευμένη, είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να βγεις ένα ραντεβουδάκι με το ταίρι σου. Εάν αναζητάς σύντροφο, καλό θα ήταν να στρέψεις την προσοχή σου εκτός εργασιακού περιβάλλοντος.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα μπορεί να γίνεις ενοχλητική, εάν δεν προσέξεις τα λεγόμενά σου, στην επαφή σου με ένα εμφανώς αυταρχικό πρόσωπο! Εάν ψάχνεις για συμβουλή σε επαγγελματικά ζητήματα, μην εμπιστεύεσαι άτομα εκτός επαγγελματικού χώρου, γιατί παρά τις καλές τους προσθέσεις, οι συμβουλές τους δεν θα έχουν πρακτικό αντίκρισμα. Απόφυγε επίσης κατά τη διάρκεια της μέρας τα τυχερά παιχνίδια, τις ακριβές αγορές ή την απότομη συμπεριφορά προς το ταίρι σου. Ένα άτομο του στενότερου περιβάλλοντος σου μπορεί να προκαλέσει χωρίς να το καταλάβει, μια συναισθηματική αναστάτωση και αγωνία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εύνοια σε περιμένει σε επαγγελματικά ζητήματα σήμερα! Ίσως να μπορέσεις να αποφύγεις τελικά ένα ανεπιθύμητο επαγγελματικό ταξίδι. Ίσως να ανατεθεί μια μισητή δουλειά, μια περίπλοκη αναφορά ή ένα ενοχλητικό καθήκον σε κάποιον άλλο συνάδελφο! Και αργότερα, όταν φτάσει το πολυαναμενόμενο Σαββατοκύριακο, φρόντισε να αφιερώσεις χρόνο στην ψυχική και σωματική ανασυγκρότησή σου. Εάν είσαι κουρασμένη, άφησε τη διασκέδαση για λίγο στην άκρη.


ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα θα πρέπει να είσαι έτοιμη να βιώσεις μια απογοήτευση από ένα πρόσωπο που βρίσκεται κοντά σου. Ό,τι και να συμβεί όμως, μη χάνεις την πίστη σου στο καλό! Θα αποζημιωθείς για όσα αρνητικά θα βιώσεις με μια έκπληξη που θα αλλάξει τελείως τη διάθεσή σου. Αυτή μπορεί να είναι ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή η προσέλκυση της προσοχής ενός ατόμου που είναι καινούριο στη ζωή σου με την Αφροδίτη να σου χαρίζει αρμονία.

Αλίντα Κανάκη

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 2019

Όνομα

Αθλητικα Αστεία Αυτοκινητο Γυναικα Διατροφή Διεθνή Έγκλημα Εκλογές 2019 Ελλαδα Εξοδος Επιχειρησεις Ζώδια θείος Θεσσαλονίκη Καιρός Κινηματογράφος κοινωνια Κόσμος μαγειρική Μακεδονία Μουσική Οικονομία όλα Θεσσαλονίκη Περιβάλλον Περιεργα πολιτική Σχεσεις Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τουρισμος Υγεία Φύση Φωτογραφια Χαλκιδικη Χρηστικα Aστυνομικα νεα Internet jewels Lifestyle Media Quiz slideshow video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή, από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη
Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή, από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη
https://1.bp.blogspot.com/-UC5j1iSmb7A/XR5ypRekxiI/AAAAAAACFvQ/tSorJAsD1g0UBfOnrUyRn-Ig3g01noAJQCLcBGAs/s640/%25CE%25A4%25CE%25B1%2B%25CE%25B6%25CF%258E%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CF%2583%25CE%25AE%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B1.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-UC5j1iSmb7A/XR5ypRekxiI/AAAAAAACFvQ/tSorJAsD1g0UBfOnrUyRn-Ig3g01noAJQCLcBGAs/s72-c/%25CE%25A4%25CE%25B1%2B%25CE%25B6%25CF%258E%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25B1%2B%25CF%2583%25CE%25AE%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B1.jpg
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2019/07/blog-post_91.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2019/07/blog-post_91.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy