Η κλήρωση των Ελληνικών ομάδων στο Champions League

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η κληρωτίδα στον ΠΑΟΚ.
Με τον Άγιαξ κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ στο Champions League. Νέα "μονομαχία" με τους Ολλανδούς στα προκριματικά. Έμαθε τον επόμενο αντίπαλο του και ο Ολυμπιακός. Κόντρα στην τουρκική Μπασακσεχίρ αν προκριθεί από τη Βικτόρια Πλζεν.


Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε ξανά με τον Άγιαξ για τα προκριματικά του Champions League και θα κληθεί να περάσει αυτή τη φορά τους Ολλανδούς, ώστε να κάνει την πρώτη του συμμετοχή στους ομίλους.

O Δικέφαλος του Βορρά θα μπορούσε να έχει πολύ καλύτερη κλήρωση, όμως η κληρωτίδα της UEFA έβγαλε πάλι τον Άγιαξ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αποτέλεσε την μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης και έφθασε μέχρι τα ημιτελικά, όπου αποκλείστηκε με γκολ στις καθυστερήσεις από την Τότεναμ.


Με Μπασακσεχίρ ο Ολυμπιακός
Την Μπασακσεχίρ θα βρει μπροστά του ο Ολυμπιακός, αν καταφέρει να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Βικτόρια Πλζεν στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Πειραιώτες γνώριζαν εκ των προτέρων ότι θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Μπριζ, Κράσνονταρ, Μπασακσεχίρ και ΛΑΣΚ Λίντσερ, με την κληρωτίδα να βγάζει τελικά τους Τούρκους.


Νεότερη Παλαιότερη