Θεσσαλονίκη: 59η Διεθνής Σύσκεψη των Προέδρων του Δικτύου της ELSA

Λίγα λόγια για την ELSA
Η ELSA είναι ο μεγαλύτερος, μη πολιτικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός Νέων Νομικών στην Ευρώπη, με πάνω από 50.000 ενεργά μέλη. Η ELSA Thessaloniki αποτελεί ένα από τα 370 παραρτήματα/σωματεία του δικτύου. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μας λαμβάνουν χώρα μεταξύ άλλων μεγάλα επιμορφωτικά εθνικά και διεθνή συνέδρια.

Πληροφορίες για τη 59η Διεθνή Σύσκεψη των Προέδρων του Δικτύου της ELSA:
Η ELSA Thessaloniki από τις 28/8 μέχρι τη 1/9/2019 φιλοξενεί στην Θεσσαλονίκη περισσότερους από 50 επικεφαλής των παραρτημάτων της μεγαλύτερης οργάνωσης νέων νομικών και δικηγόρων στον κόσμο. 
Τα στελέχη αυτά θα διαβουλευθούν για τις σύγχρονες προκλήσεις γύρω από τον Οργανισμό και την νομική επιστήμη στον Δυτικό κόσμο, θα ενημερωθούν και θα σχεδιάσουν τη στρατηγική διοίκησης του Οργανισμού για τον επόμενο χρόνο.

 Μέσα από workshops και trainings θα αναπτύξουν τα Soft Skills τους στην διοίκηση των ανθρωπίνων πόρων, την οικονομική διαχείριση, τον δημόσιο λόγο κλπ. 

Ακόμη, θα γνωρίσουν την πόλη, την ιστορία, καθώς και την οικονομική και κοινωνική ζωή της, συμμετέχοντας παράλληλα σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Στόχος μας είναι η διοργάνωση ενός συνεδρίου με υψηλό ακαδημαϊκό ποιόν, η φιλοξενία ενός από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά events για την πόλη, με έντονη αλληλεπίδραση πολιτισμών από όλη την Ευρώπη, καθώς και να φέρουμε στην πόλη της Θεσσαλονίκης τη διεθνή συζήτηση πανω στη συγκεκριμένη θεματική του συνεδρίου μας.

Η ιστοσελίδα της  ELSA International : The European Law Students' Association
Η ιστοσελίδα της ELSA Thessaloniki :The European Law Students' Association Thessaloniki 
Η σελίδα της ELSA Thessaloniki στο Facebook: ELSA Thessaloniki facebook
Νεότερη Παλαιότερη