Μακεδονία: Πνιγμός ανήλικου παιδιού

Το άτυχο παιδί διέφυγε της προσοχής των γονιών του με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Μοιραία κατάληξη είχε για την 4χρονη το παιχνίδι στη θάλασσα, καθώς, υπό συνθήκες που ερευνώνται, φαίνεται ότι διέφυγε της προσοχής των γονιών της με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα στη παραλία της Σκάλας Σωτήρος της Θάσου, νησί όπου η 4χρονη από τη Ρουμανία έκανε διακοπές με την οικογένειά της.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, το κοριτσάκι ανασύρθηκε από τα νερά χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πρίνου για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Προανάκριση για το συμβάν ξεκίνησε το Α’ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, ενώ παραγγέλθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Έτσι έγινε το κακό
Σύμφωνα με το kavalanews.gr, το παιδάκι έπαιζε με μια φουσκωτή βάρκα μέσα στο νερό. Ξαφνικά ένα μεγάλο κύμα τούμπαρε το βαρκάκι και η μικρή έπεσε στη θάλασσα.

Το διάστημα που έμεινε μέσα στο νερό ήταν αρκετό για στοιχίσει τη ζωή στο άτυχο κοριτσάκι. Αν και δια σωληνώθηκε από την κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, η καρδιά του δεν τα κατάφερε…
Νεότερη Παλαιότερη