Διακοπή κυκλοφορίας σε δρόμους της Θεσσαλονίκης, αύριο Παρασκευή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει προγραμματιστεί να εφαρμοστούν αύριο Παρασκευή κατά τις πρωινές ώρες, λόγω έκτακτων εργασιών αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα σε τμήμα της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου του Δήμου Νεάπολης-Συκεών, σύμφωνα με την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Βενιζέλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Παν.Τσαλδάρη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Βενιζέλου, Π.Τσαλδάρη και των γύρω δρόμων της περιοχής.

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Βενιζέλου, στο ρεύμα πορείας από την οδό Αμασείας προς την Λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αμασείας έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Καλλικράτειας.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών, τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. θα κινούνται κανονικά στο καθορισμένο δρομολόγιό τους με τη βοήθεια των σημαιοφόρων που θα βρίσκονται κατά μήκος της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης καλεί τους οι οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης και τις υποδείξεις των τροχονόμων, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακής συμφόρησης.
Νεότερη Παλαιότερη