Αυτοκίνητο "θέρισε" παρέα παιδιών με ποδήλατα-νεκρό ένα αγόρι

Ανείπωτη τραγωδία το βράδυ της Πέμπτης (8/8) στον Καραβόμυλο συγκλονίζει ολόκληρη τη Φθιώτιδα, όταν λίγο μετά τις 22.00, αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος, Αλβανός υπήκοος, έπεσε πάνω σε παρέα παιδιών με ποδήλατα τραυματίζοντας σοβαρότατα ένα 14χρονο αγόρι, το οποίο λίγες στιγμές αργότερα κατέληξε.

Η παρέα με τα ποδήλατα κινούνταν στο δρόμο Αχινού – Καραβομύλου μέσα στο χωριό, στο ύψος του Γκλαντζούνη στη Φθιώτιδα, όταν το αυτοκίνητο που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση με εκείνα, έπεσε πάνω τους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr

O οδηγός φέρεται να τα είδε την τελευταία στιγμή και ενώ απέφυγε το πρώτο έχασε τον έλεγχο και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο δεύτερο ποδήλατο, ενώ χτύπησε ελαφρά και το τρίτο.

Αποτέλεσμα ήταν το ένα από τα παιδιά να τραυματιστεί πολύ σοβαρά, ενώ τη γλύτωσε ο δίδυμος αδερφός του και ένας ακόμη συνομήλικος φίλος τους. Πάνω από το τραυματισμένο παιδί έσπευσαν αρκετοί κάτοικοι του χωριού ανάμεσα τους και ο τραγικός πατέρας, που είναι γνωστός γιατρός.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να διακομιστεί ζωντανός ο 14χρονος στο Νοσοκομείο Λαμίας. Το παιδί έφτασε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου και διασωληνώθηκε αμέσως, ωστόσο δεν τα κατάφερε και κατέληξε από τα σοβαρότατα τραύματά του.

Απίστευτος ο πόνος και ο θρήνος στους διαδρόμους του ΓΝ Λαμίας για τον αδόκητο χαμό ενός μικρού παιδιού. Από το ΑΤ Στυλίδας συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος, ενώ πάρθηκε αίμα για αλκοολομέτρηση.

Νεότερη Παλαιότερη