Έχασε την μάχη για την ζωή της, η κόρη του Λουίς Ενρίκε

Θρήνος για τον Λουίς Ενρίκε: Εφυγε από τη ζωή η 9χρονη κόρη του 
Η κόρη του προπονητή και παλαίμαχου άσου της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο
Βαρύ είναι το πένθος στο ισπανικό ποδόσφαιρο καθώς ο Λουίς Ενρίκε θρηνεί τον θάνατο της 9χρονης κόρης του. Οπως ανακοίνωσε μέσω twitter ο προπονητής και παλαίμαχος άσος της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης, η Χάνα έφυγε από τη ζωή έπειτα από σκληρή μάχη πέντε μηνών με τον καρκίνο. Είχε χτυπηθεί από οστεοσάρκωμα μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου των οστών.


Η σοβαρή ασθένεια της κόρης του άλλωστε, τον είχε αναγκάσει προ μηνών να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ισπανίας προκειμένου να αφοσιωθεί στη θεραπεία του άτυχου κοριτσιού, που όμως έχασε μια άνιση μάχη.

«Η κόρη μας Χάνα, έφυγε από τη ζωή σήμερα το απόγευμα σε ηλικία 9 ετών έπειτα από πέντε έντονους μήνες μάχης με το οστεοσάρκωμα» έγραψε ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος ευχαρίστησε όσους στάθηκαν στο πλευρό της οικογένειας αλλά και το ιατρικό προσωπικό της κλινικής όπου νοσηλευόταν η μικρή.

«Θα μας λείψεις πάρα πολύ αλλά θα έχουμε στο μυαλό μας κάθε μέρα της υπόλοιπης ζωής μας την ελπίδα ότι μια μέρα στο μέλλον θα συναντηθούμε ξανά. Θα είσαι το αστέρι που θα καθοδηγεί την οικογένειά μας. Ξεκουράσου Χανίτα» ανέφερε το σπαρακτικό μήνυμα της οικογένειας.

Νεότερη Παλαιότερη