Τραγικός επίλογος, στην αναζήτηση του αγνοούμενου 26χρονου

Τραγικό το τέλος στην υπόθεση του 26χρονου Άγγλου τουρίστα τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από την Κυριακή .Κατά τη διάρκεια των σημερινών ερευνών της 5ης ΕΜΑΚ της Π.Υ και της Αστυνομίας ο 26χρονος βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα στην Αστράκα ,στην περιοχή δηλαδή που επικεντρώθηκαν οι έρευνες σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος βρισκόταν για διακοπές στο νομό Ιωαννίνων .
Την Κυριακή το πρωί έφυγε από το ξενοδοχείο όπου διέμενε στην Κόνιτσα ενημερώνοντας τηλεφωνικά την οικογένειά του στην Αγγλία ότι θα πάει για ορειβασία .

Οι οικείοι του βλέποντας τις ώρες να περνούν και εκείνον να μην απαντά στα τηλεφωνήματά τους άρχισαν να ανησυχούν .
Έτσι ο πατέρας του έστειλε μήνυμα στο 112 ,ότι ο γιος του αγνοείται .Το αυτοκίνητό που είχε νοικιάσει για τις μετακινήσεις του ο 26χρονος βρέθηκε τη Δευτέρα το βράδυ σταθμευμένο και ασφαλισμένο ανάμεσα στο μικρό και στο μεγάλο Πάπιγκο κοντά στις Κολυμπήθρες.

Στις έρευνες εκτός από την ΕΜΑΚ και την Π.Υ συνέδραμαν από αέρος ένα ελικόπτερο της Αστυνομίας καθώς και ένα ελικόπτερο της Revoil καθώς και πολλοί εθελοντές .
Η διαδικασία ανάσυρσης της σορού του 26χρονου αλλοδαπού θα ξεκινήσει αύριο αφού το σημείο που εντοπίστηκε ο νεαρός είναι ιδιαίτερα δύσβατο και με βάθος πολλών μέτρων .

Νεότερη Παλαιότερη