Καινούργιο πρόγραμμα σεμιναρίων από τον Οκτώβρη στη Balkan Heart

Ο νέος κύκλος σεμιναρίων/workshop/εργαστηρίων ξεκινάει από Οκτώβρη στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στον πολυχώρο της Balkan Heart by U.S.B. Η ομάδα και οι συνεργάτες μας είναι έτοιμοι να υποδεχτούν και να απασχολήσουν μικρούς και μεγάλους με μοναδικό και δημιουργικό τρόπο.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει σεμινάρια ξένων γλωσσών, καθώς και digital και καλλιτεχνικά εργαστήρια. Γαλλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, ιταλικά, γερμανικά, πολωνικά, βουλγαρικά, ρωσικά, τουρκικά, αραβικά και σουηδικά είναι οι γλώσσες που θα διδαχθούν την φετινή χρονιά, ξεκινώντας από επίπεδο αρχαρίων. Τα digital εργαστήρια, ξεκινώντας από Νοέμβρη, αφορούν τη δημιουργία ιστοσελίδας στην πλατφόρμα του Wordpress, τη δημιουργία e-shop, όπως επίσης και τη γνωριμία με την πλατφόρμα του Inkscape. Το πρόγραμμα συμπληρώνεται με το εργαστήριο βιωματικής αφήγησης για ενήλικες και το σεμινάριο Yoga.

Ακόμα, για πρώτη φορά δημιουργήσαμε εργαστήρια μόνο για παιδιά. Ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι και ιστορία της τέχνης για παιδιά 6-12 ετών, καθώς και εργαστήριο μουσικής προπαιδείας για παιδιά 4-6 ετών. Θα δημιουργήσουν, θα ανακαλύψουν, θα μάθουν διασκεδάζοντας, παρέα με τους έμπειρους συνεργάτες μας!

Πέραν των δράσεων που θα υλοποιηθούν, ο χώρος της Balkan Heart είναι ανοιχτός για το κοινό και διατίθεται προς ενοικίαση σε κάθε φορέα ή ιδιώτη που θέλει να διοργανώσει δραστηριότητες εκπαιδευτικού, ψυχαγωγικού ή πολιτιστικού περιεχομένου.

Για περισσότερες πληροφορίες και καλύτερη γνωριμία με τις δράσεις και την ομάδα μας, μπορείτε να επισκεφθείτε τον χώρο μας, Αλ. Δελμούζου 8-κέντρο, 9:00-18:00 ή τηλεφωνικά στο 2310 215629 (εσωτερικό 2).

Θα μας βρείτε επίσης στα:





Νεότερη Παλαιότερη