Θεσσαλονίκη : Δεν προλαβαίνει να "τους μαζεύει" η Αστυνομία

Στο πλαίσιο αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, κατά το τελευταίο 24ωρο σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος δραστών για περιπτώσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα:

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 6 ημεδαπών για κλοπές από καταστήματα με τη μέθοδο της απασχόλησης. Εξιχνιάστηκαν 3 περιπτώσεις κλοπών που έλαβαν χώρα αρχές Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους σε πρατήρια υγρών καυσίμων καθώς και σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος από τα οποία αφαίρεσαν χρηματικά ποσά.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος :
- Νεαρού ημεδαπού καθώς τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους αφαίρεσε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο από την περιοχή των Αμπελοκήπων.

- Ημεδαπού νεαρής ηλικίας, ο οποίος τον Αύγουστο του 2019 αφαίρεσε από υπαίθριο χώρο στάθμευσης στην περιοχή των Αμπελοκήπων Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού.

- 32χρονου αλλοδαπού, διότι μαζί με έτερο συνεργό του, τέλη Ιουλίου, διέρρηξαν οικία στην περιοχή των Αμπελοκήπων και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν αντικείμενα από το εσωτερικό του.

- 27χρονου αλλοδαπού, ο οποίος αρχές Αυγούστου 2019 σπάζοντας μπαλκονόπορτα εισήλθε σε οικία στους Αμπελόκηπους και αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα.

Σχηματίσθηκαν δικογραφίες από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα σε βάρος :
- 47χρονου ημεδαπού καθώς έπειτα από αυτοψία συνεργείου της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. προέκυψε ότι από τέλη Ιανουαρίου έως αρχές Ιουλίου του 2019 προέβη σε ρευματοκλοπή αξίας πάνω από 1.000 ευρώ.

- 38χρονου αλλοδαπού, ο οποίος τέλη Ιουλίου διέρρηξε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του Καλοχωρίου και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και διάφορα προϊόντα.

Οι έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών για περιπτώσεις κλοπών αλλά και διαφόρων αδικημάτων θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.
Νεότερη Παλαιότερη