Καθολικό "κραξιμο" σε αποστεωμένη μοντέλα

Άλλη μία προώθηση αρρωστημένου προτύπου, από την βιομηχανία της μόδας και του lifestyle.
Αγριο κράξιμο στην Βικτόρια Μπέκαμ για το «αρρωστιάρικο και σκελετωμένο» μοντέλο
Η 45χρονη σχεδιάστρια μόδας , μοιράστηκε πριν από λίγες ημέρες την φωτογραφία μιας γυναίκας που φορά ένα λευκό φόρεμα με αλυσίδες στον λογαριασμό της στο Instagram. Αλλά η υπερβολικά αδύνατη φιγούρα του μοντέλου ήταν αυτή που τράβηξε την προσοχή των οπαδών της, με πολλούς να σχολιάζουν πόσο λεπτή ήταν.

«Ταΐστε το μοντέλο»: Κράζουν την Βικτόρια Μπέκαμ
Ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: «Ταΐστε το μοντέλο, θα πεθάνει αν παραλείψει το επόμενο γεύμα του. Είναι λυπηρό να βλέπεις μια εικόνα όπως εσύ, να προωθεί αυτά τα αρρωστιάρικα μοντέλα» ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πιστέψω πως αυτή η γυναίκα έχει μια μικρή κόρη και εξακολουθεί να πιστεύει πως η χρήση τέτοιων μοντέλων, είναι σωστή. Θα έπρεπε να χρησιμοποιεί όλους τους τύπους σώματος στις καμπάνιές της» με έναν τρίτο να αναφέρει: 
«Τα μοντέλα σου γίνονται όλο και πιο αδύνατα. Αυτό διδάσκεις στην κόρη σου και στα άλλα νεαρά κορίτσια; Είναι πολύ λάθος Βικτόρια».

Και φυσικά τα σχόλια δεν σταμάτησαν εκεί: «Τρομάζω και μόνο που την κοιτάζω. Και τρομάζω ακόμη περισσότερο σκεπτόμενος το πόσο άρρωστη πρέπει να είναι» τόνισε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Δώστε της να φάει. Δείχνει τόσο άρρωστη».

Τα σχόλια των χρηστών για το μοντέλο δεν ήταν και τα καλύτερα με τα περισσότερα να κατηγορούν την σχεδιάστρια μόδας για το κακό παράδειγμα που δίνει στην κόρη της και στα άλλα νεαρά κορίτσια

Νεότερη Παλαιότερη