Τα τζάκετ που πρέπει να έχει κάθε άνδρας στη ντουλάπα του.

Ο όρος "μπουφάν" μπορεί να φαίνεται απλός, αλλά στην πραγματικότητα περιλαμβάνει μια τεράστια ποικιλία από διαφορετικά στυλ και σχέδια. Ως εκ τούτου, η επιλογή για τα σωστα ανδρικά μπουφάν για κάθε περίσταση και την έξοδο μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τους διαφορετικούς τύπους. Ευτυχώς, είμαστε εδώ για να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα απαραίτητα είδη μπουφαν.

1. Bomber jacket

Επίσης γνωστό ως σακάκι πτήσης, ένα bomber jacket είναι ένα σύντομο, ανθεκτικό σακάκι με μπροστινό φερμουάρ και ελαστική μέση και ελαστική μανσέτα. Το στυλ προέρχεται από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, όπου φορούν τα μέλη του πληρώματος πτήσης. Σήμερα, ωστόσο, το jacket είναι αγαπημένο από άνδρες όλων των επαγγελμάτων. Ιδανικό για μια σειρά από casual ensembles, αυτό το σακάκι είναι άνετο και εξαιρετικά ευέλικτο. Ενώ τα παραδοσιακά σακάκια είναι δερμάτινα, το ύφος πλέον εμφανίζεται συνήθως και σε νάιλον και άλλα υλικά.







2. Μπουφάν μοτοσικλετας

Για μέρες που αισθάνεστε οτι κρυώνετε λιγο, δεν υπάρχει καλύτερο σακάκι από ένα μπουφάν μοτοσικλετιστών. Είτε είστε μοτοσικλετιστής είτε όχι, αυτό το κοντό, στενό δερμάτινο μπουφάν με φερμουάρ και καρφιά φαίνεται κομψό και σκληρό. Φαίνεται επίσης υπέροχο με τα τζιν και ένα μπλουζάκι, καθιστώντας το μια γρήγορη και εύκολη επιλογή για ώρες που τρέχετε αργά, αλλά θέλετε ακόμα να φαίνεστε κομψός.

3. Τζιν jacket : rovo.gr 

Εάν δεν διαθέτετε ήδη τουλάχιστον ένα μπουφάν τζιν, ήρθε η ώρα να επενδύσετε σε αυτά τα ανδρικά μπουφάν. Αυτή η ευέλικτη επιλογή εξωτερικών ενδυμάτων φαίνεται εξαιρετική με αμέτρητες casual και έξυπνες casual ενδυμασίες. Είναι επίσης ιδανικό για οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Φορέστε ένα στις καλοκαιρινές νύχτες με ένα λευκό μπλουζάκι με μπλούζες και τις χειμωνιάτικες μέρες πάνω σε ένα μαύρο πουλόβερ και κάτω από ένα καπέλο.

4. Μπουφάν με κουκούλα

Πρακτικό και κομψό, ένα σακάκι με κουκούλα είναι απαραίτητο για κάθε άνθρωπο. Όχι μόνο η επιλογή των εξωτερικών ενδυμάτων θα βοηθήσει να κρατήσει το πρόσωπό σας και τα μαλλιά σας στεγνά στη βροχή, αλλά θα φανεί μοντέρνα περιστασιακά ενώ το κάνει. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε το αγαπημένο σας στυλ με κουκούλα. Θα είναι ένα απλό σακάκι, ένας βομβαρδιστής στην τάση, ένα άνετο puffer ή κάτι άλλο; Η επιλογή είναι δική σου.












5. Παλτο

Τα παλτά έρχονται σε μια ποικιλία από διαφορετικά σχέδια και στυλ. Αυτό που έχουν όλοι μαζί είναι ότι είναι μακρύς και ζεστός και έχει σχεδιαστεί για να φορεθεί πάνω από τα ρούχα. Επιλέξτε ένα σε ένα διαχρονικό στυλ που αγαπάτε και θα είστε πάντα καλυμμένοι για τους χειμερινούς μήνες, είτε στην εργασία, είτε στο δείπνο και αλλού.

6. Παρκά

Ένα parka είναι ένας χιτώνας ισχίου μήκους σχεδιασμένο για κρύο καιρό. Το ύφος είναι συνήθως γεμισμένο με συνθετικές ίνες και συχνά διαθέτει μια γούρνα με επένδυση κουκούλα. Χάρη στα ζεστά σχέδια και την περιστασιακή αισθητική τους, τα πάρκα είναι ιδανικά για ανεπίσημες χειμερινές εκδρομές, όπως η παρακολούθηση ενός αθλητικού αγώνα.

7. Αδιάβροχο

Το αδιάβροχο είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να αντέχει σε υγρό καιρό και αποτελεί βασικό στοιχείο ένδυσης για όλους τους άνδρες. Για να επιλέξετε το σωστό για εσάς, θα πρέπει να λάβετε υπόψη αρκετούς παράγοντες, όπως το στυλ, την κατασκευή και το μήκος. Επίσης, είναι σημαντικό να σημειωθεί αν πρόκειται για ένα αδιάβροχο μπουφάν ή ένα ανθεκτικό στο νερό και αν έχει ή όχι κουκούλα.



Νεότερη Παλαιότερη