Τρίτος γάμος για την Ευρυδίκη

Τρίτο Στεφάνι για την δημοφιλή  τραγουδίστρια, με γαμπρό γνωστό μουσικό της heavy metal.
Η Ευρυδίκη και ο Μπόμπ Κατσιώνης παντρεύτηκαν!
Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης, παρουσία Θεού και ανθρώπων, στον I.Ν. Κοίμηση Θεοτόκου Παλαιοπαναγιάς στην Κάντζα.
Η τραγουδίστρια και ο μουσικός ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, το βράδυ του Σαββάτου 31 Αυγούστου, σε μια λιτή και παραδοσιακή τελετή, παρουσία στενών συγγενών και αγαπημένων φίλων.

Η γνωριμία και ο έρωτας

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν λίγα χρόνια με ένα μήνυμα στο Facebook. Είχε βέβαια να κάνει με δουλειά, αλλά ήταν σίγουρα η αρχή μιας πολύ ρομαντικής ιστορίας αγάπης. Ο Μπομπ, που ήταν από τους μεγαλύτερους θαυμαστές της Ευρυδίκης είχε γράψει ένα τραγούδι για εκείνη και αυτή ήταν η αρχή της συνεργασίας τους, που εξελίχθηκε σε δυνατό Love story!

«Είναι ένας πολύ γνωστός μουσικός στον χώρο του, είναι στην metal σκηνή κι έχει κάνει πολλά σημαντικά πράγματα, κυρίως στο εξωτερικό. Αν δεν παρακολουθείς αυτή την μουσική, δεν τα γνωρίζεις αυτά. Μπήκα στην διαδικασία να το ψάξω και κολακεύτηκα και από το μήνυμα και από τον τρόπο που με πλησίασε. Όταν βρεθήκαμε και άκουσα το τραγούδι που είχε γράψει για μένα, ενθουσιάστηκα. Συναντηθήκαμε για το τραγούδι και μετά πήγαμε πιο πέρα. Αρχίσαμε να δουλεύουμε πολύ μαζί», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη!






Νεότερη Παλαιότερη