Χαλάει ο καιρός-Ερχονται καταιγίδες

Η ενημέρωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου αναφέρει πως οι βροχές που έλειψαν τον Αύγουστο επιστρέφουν, χωρίς όμως να παρατηρείται ιδιαίτερη μεταβολή στην θερμοκρασία εκτός από μία μικρή πτώση προς το τέλος της εβδομάδας.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού για το μήνα που θεωρητικά είναι ο πρώτος του Φθινοπώρου αλλά για την Ελλάδα παραμένει ο... 4ος μήνας του καλοκαιριού:

ΔΕΥΤΕΡΑ 02-09-2019
Στα δυτικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ 03-09-2019
Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 04-09-2019
Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και στα βόρεια θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ 05-09-2019
Στα δυτικά και τα βόρεια λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικούς όμβρους και πιθανές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06-09-2019
Στα δυτικά και τα νότια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα νότια. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.
Νεότερη Παλαιότερη