Οικονομικό σκάνδαλο σε στρατιωτική μονάδα

Οικονομικό σκάνδαλο σε στρατιωτική μονάδα
Το ΓΕΑ προχώρησε σήμερα σε ανακοίνωση, ενημερώνοντας πως μετά από έρευνα υπάρχουν οικονομικές ατασθαλίες στο Κέντρο Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας της Σαντορίνης.

Η υπόθεση έχει λάβει τον δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Σύμφωνα με πληροφορίες του OnAlert από το ΚΕΔΑ διαπιστώθηκε σε έλεγχο που έγινε στα μέσα του περασμένου Αυγούστου ταμειακό έλλειμμα 69.000 ευρώ. Στον δεύτερο έλεγχο που διεξήχθη καταγράφηκε ότι το έλλειμμα είχε περιοριστεί στις 10.000 ευρώ. Στην υπόθεση ενεργούν οι αδιάφθοροι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας μαζί με τους ελεγκτές της ΠΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΕΑ:
Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει ότι κατόπιν ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν στην Οικονομική Υπηρεσία του Κέντρου Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας (ΚΕΔΑ) Σαντορίνης, διαπιστώθηκαν οικονομικές παρατηρήσεις.

Για τη διερεύνηση των παραπάνω βρίσκεται σε εξέλιξη Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ). Παράλληλα έχουν ενημερωθεί οι οικονομικές υπηρεσίες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για ενέργειες αρμοδιότητάς τους και έχουν ληφθεί διοικητικά μέτρα για το εμπλεκόμενο προσωπικό.
Νεότερη Παλαιότερη