Θέλουν πίσω το ροτβάιλερ, που σκότωσε το βρέφος τους

Στην «Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία» παραμένει μέχρι σήμερα το Ροτβάιλερ που τραυμάτισε θανάσιμα το δύο μηνών βρέφος της οικογένειας στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr το σκυλί δεν έχει επιδείξει σημάδια επιθετικότητας, αντιθέτως από την «Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία» μιλούν για ένα ήσυχο ζώο με ήπια συμπεριφορά.
Το γεγονός αυτό έρχεται επιβεβαιώνει όλα όσα κατέθεσε ο πατέρας στην ΕΛ.ΑΣ λίγες ώρες μετά το τραγικό περιστατικό.

Θυμίζουμε πως ο πατέρας του άτυχου βρέφους είχε καταθέσει για το τραγικό περιστατικό: «Το σκυλί αυτό το αποκτήσαμε το 2011. Ήταν πάντοτε υπάκουο. Δεν ήταν ποτέ επιθετικό με τα παιδιά μας. Με τα τρία αγόρια μας έπαιζε χωρίς ποτέ να δημιουργηθεί το παραμικρό. Ήταν σαν μέλος της οικογένειάς μας».

Σύμφωνα με το κ. Κανούρη, υπεύθυνο κτηνίατρο της «Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας», επειδή το Ροτβάιλερ είναι ιδιόκτητο, ή θα επιστρέψει πίσω στην οικογένεια, είτε θα δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.
Όπως μάλιστα αναφέρει ο ίδιος, μέχρι στιγμής η οικογένεια φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει σε εκείνη το Ροτβάιλερ, αλλά να φιλοξενηθεί σε συγγενικό σπίτι και όχι στο διαμέρισμα της στα Γλυκά Νερά.

Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να γίνουν κάποιες απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες από τον πατέρα του άτυχου βρέφους προς τον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος και θα πάρει και την τελική απόφαση, αφού λάβει υπόψιν του όλα τα στοιχεία της δικογραφίας.

Επιθυμία της «Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας» είναι να γίνει το καλύτερο δυνατό για το Ροτβάιλερ.

Νεότερη Παλαιότερη