Συνάντηση Αποστράτων της Θεσσαλονίκης, με τον δήμαρχο Παύλου Μελά

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Επίσημη συνάντηση πραγματοποίησε αντιπροσωπία της Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Θεσσαλονίκης αποτελούμενη από τον Προέδρο Επχια(ΠΒ) Κυριακόπουλο Σπυρίδων τον Γ. Γραμματέα Επχια(ΠΒ) Σαρρή Αθανάσιο και τον Ταμία Ανθστή(ΠΒ) Όρκα Στέργιο με τον Δήμαρχο Παύλου Μελά κ. Δεμουρτζίδη Δημήτριο στο γραφείο του στο Δημαρχείο.
Το Προεδρείο της Ένωσης Συνεχάρη το Δήμαρχο για την Επανεκλογή του και τον ενημέρωσε για τους σκοπούς ίδρυσης και λειτουργείας της Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Θεσσαλονίκης . Ο κ. Δεμουρτζίδης ευχαρίστησε το Προεδρείο και δήλωσε συμπαραστάτης σε κάθε δίκαιο αίτημα .
Στην συνέχεια η συζήτηση επικεντρώθηκε στα πρώην Στρδα ¨Π. Μελά ¨ και ¨Καρατάσου ¨ . 

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Προεδρείο όσο αφορά το πρώην Στρδο ¨Π. Μελά ¨ και την ανταλλαγή της έκτασης του με 83 διαμερίσματα που προορίζονται για Στρατιωτικές Οικίες η διαδικασία προχωράει . Στην περίπτωση όμως του Πρώην Στρδο ¨Καρατάσου¨ η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη . 
Πάγια Θέση της Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Θεσσαλονίκης είναι ότι μέρος των Στρδων πρέπει να αξιοποιείται και επ΄ ωφέλεια του στρατιωτικού προσωπικού που αποτελεί και το ίδιο μέρος της τοπικής κοινωνίας . Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Θεσσαλονίκης θα παρακολουθεί την εξέλιξη του θέματος.

Νεότερη Παλαιότερη