Από αρχηγός κόμματος, υπάλληλος στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Ενας πρώην πρόεδρος κόμματος και μία υπουργός είναι μεταξύ των μετακλητών που έχουν διοριστεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ημέρες μετά την ήττα του κόμματος στις εκλογές.

Ενώ ο πόλεμος μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον αριθμό και το κόστος των μετακλητών που διορίστηκαν την 4ετία του Αλέξη Τσίπρα συνεχίζεται - με αφορμή το αποκαλυπτικό έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος- κοινοβουλευτικοί σχολίαζαν δηκτικά ότι στα γραφεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν διοριστεί ως μετακλητοί:

Ενας πρώην πρόεδρος κόμματος, δηλαδή ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, που διορίστηκε διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και μία πρώην υπουργός, η Ελευθερία Χατζηγεωργίου, πρώην υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης, που διορίστηκε στο πολιτικό γραφείο του Αλέξη Τσίπρα.

Και οι δύο απέτυχαν να εκλεγούν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου... αλλά κανείς δεν χάνεται. Και οι δύο διορίστηκαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ως μετακλητοί, αν και δεν συνηθίζεται πρώην πρόεδροι κομμάτων η πρώην υπουργοί να διορίζονται ως μετακλητοί…


Νεότερη Παλαιότερη