Θεσσαλονικη : Επίσκεψη Τσίπρα και αστεϊσμοί με Νοτοπουλου

Το κόκκινο φόρεμα της Νοτοπούλου δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Τσίπρα
– Το αστείο του για τοΜμετρό
Στη Θεσσαλονίκη και το Μέγαρο Μουσικής έφτασε λίγο πριν τις 11.00 ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Τον κ. Τσίπρα υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Μεγάρου, ο πρόεδρος του, Νικήτας Μυλόπουλος, βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Προσερχόμενος στο Μέγαρο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε και την ενδυματολογική επιλογή της Κατερίνας Νοτοπούλου, σημειώνοντας «Στα κόκκινα σήμερα βλέπω».
Αμέσως μετά ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με μέλη της Κίνησης Πολιτών Θεσσαλονίκης για την προστασία πολιτιστικής κληρονομιάς, με επικεφαλής τον τέως δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Μπουτάρη.
Αστειευόμενος ο κ. Τσίπρας είπε απευθυνόμενος προς τον κ. Μπουτάρη: “Ήρθα με το μετρό για αυτό άργησα”.

"Η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα είχαν παραμεληθεί και αν συνεχιστεί η προσπάθεια που έκανε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καλό για τον τόπο και τη χώρα γενικότερα", τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην εισαγωγική τοποθέτησή του, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, ενόψει της αυριανής ομιλίας του στην 84η ΔΕΘ.

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε πως στόχος του είναι να ακούσει τα ζητήματα που τους απασχολούν και αυτή η συνάντηση να είναι και ουσιαστική εκτός από καθιερωμένη. Όπως σημείωσε, ο ίδιος έχει αποκτήσει μία σταθερή σχέση και επικοινωνία μαζί τους, διότι ως πρωθυπουργός επισκεπτόταν συχνά τη Θεσσαλονίκη, ενώ δημιούργησε και το Πρωθυπουργικό Γραφείο και με χαρά βλέπει πως ο κ. Μητσοτάκης το διατήρησε παρά τις «αντιπολιτευτικές κορώνες» της Νέας Δημοκρατίας.

Νεότερη Παλαιότερη