Τα γυναικεία μπουφάν, που όλες πρέπει να έχουν στη ντουλάπα τους

Τα γυναικεία μπουφάν που όλες πρέπει να έχουν στη ντουλάπα τους
Σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα θα είναι η στιγμή που θα ανεβάζετε στο πατάρι το μπικίνι σας και θα αρχίσετε να αγκαλιάζετε τον σύντροφο σας, φορώντας πουλόβερ. Αν δεν είστε απαραίτητα έτοιμοι για να ανακαλύψετε τα νέα τρεντς, τότε η στιγμή είναι πολύ καλή για νέα παλτό και σακάκια. Και ποιος δεν αγαπά ένα ασαφές teddy παλτό ή ένα κλασικό καπέλο;


Το άλλο πράγμα που μας κάνει να θέλουμε να χειμωνιάσει είναι το γεγονός ότι υπάρχουν συγκεκριμένα γυναικεία μπουφαν που μπορείτε πάντα να φορέσετε ολόκληρο το φθινόπωρο και το χειμώνα και πρέπει να υπάρχουν στην ντουλάπα σας. Δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ και κάθε εποχή μάρκες και ταιριάζουν σε κάθε τύπο σιλουέτας. Σκεφτείτε το δροσερό δερμάτινο μπουφάν, ένα κλασικό βρετανικό παλτό στυλ βρετανικού στυλ που ακόμη και η Rihanna θα είναι περήφανη.

Το Trench Coat θα σας κάνει να μοιάζετε Αγγλίδα
Υπάρχουν λίγα γυναικεία μπουφαν που είναι τόσο όμορφα όσο ένα γούνινο παλτό. Ανεξάρτητα από το τι φοράτε, ένα γούνινο παλτό θα σας κάνει είτε να μοιάζετε με Βρεταννίδα η’ αυτοκρατορική όπως η Meghan Markle, και τα δύο είναι πράγματα με τα οποία μπορούμε να ζήσουμε.-Rovo.gr 






Το μπουφάν Denim που σας κάνει να φαίνεστε Cool 
Τα γυναικεία μπουφάν Denim είναι για κάθε στιγμή και ποτέ δεν είναι εκτός μόδας. Η καθέ γυναίκα από τη Marilyn Monroe στη Madonna στο Chloë Sevigny φορούσε ένα τζιν σακάκι, το οποίο είναι τόσο καλή επιλογή. Και το καλύτερο πράγμα για ένα σακάκι jean είναι ότι υπάρχουν φαινομενικά απεριόριστες επιλογές. Αν έχετε ήδη ένα αγαπημένο denim αγαπημένο, επιλέξτε ένα πιο ανοιχτόχρωμο. 


Το παλτό της μητέρας σας που ακόμα αγαπάτε
Όπως τα αδιάβροχα, έτσι και τα κλασσικά παλτό είναι απαραίτητα στην ντουλάπα σας. Βασικά, τα παλτό σας φέρνουν αναμνήσεις από την παιδική ηλικία, τότε που θαυμάζατε και αγαπούσατε την μητέρα σας. Η νεώτερη έκδοση των παλτών είναι τόσο ωραία επιλογή για τη διάρκεια όλου του χειμώνα.

Το παλτό Leopard που λέει « Γεια σου είμαι εδώ»
Οι αγαπημένες εκδόσεις παλτό με animal prints έρχονται και φεύγουν, αλλά ένα λεοπάρ σακάκι είναι ό,τι καλύτερο για να απολαύσετε το δείπνο σας, μια χειμωνιάτικη νύχτα. Μη διστάσετε να το φορέσετε, γιατί θα σας κάνει να νιώσετε sexy σε κάθε περίπτωση.
Νεότερη Παλαιότερη