Μακεδονία: Παντρεμένη με δύο εραστές, αιτία πρωτοφανούς εγκλήματος

Μακεδονία: Παντρεμένη με δύο εραστές, αιτία πρωτοφανούς εγκλήματος
Δεν άλλαξε την ποινή που είχε επιβληθεί πρωτόδικα το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης στον 30χρονο ο οποίος τον Ιούλιο του 2015, στο χωριό Άψαλο της Πέλλας, είχε επιτεθεί με μπαλτά σε 65χρονο συγχωριανό του σκοτώνοντάς τον ενώ στη συνέχεια τον κατακρεούργησε αφού του έβγαλε τα μάτια και του έκοψε τα γεννητικά όργανα.

Ο φόνος έγινε, σύμφωνα με όσα στοιχεία έχουν αποκαλυφθεί, για τα μάτια μιας παντρεμένης γυναίκας με την οποία διατηρούσαν και οι δυο δεσμό.

Συγκεκριμένα το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης επέβαλε στον δράστη του άγριου φονικού ισόβια κάθειρξη και ένα χρόνο φυλάκισης, ποινή που του είχε επιβληθεί και πρωτόδικα.

Το έγκλημα είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο για τη βιαιότητα που είχε επιδείξει ο δράστης απέναντι στο θύμα του αφού χρησιμοποιώντας έναν μπαλτά του κατάφερε θανάσιμα χτυπήματα, ενώ δεν δίστασε να του κόψει ακόμη και τα γεννητικά όργανα και να του βγάλει και τα μάτια! Κι όλα αυτά για τα μάτια μιας 50χρονης γυναίκας η οποία απέρριψε τον έρωτα του 30χρονου, σήμερα, κατηγορούμενου για εκείνον του 65χρονου.

Άλλωστε πρωτόδικα ο κατηγορούμενος, ο οποίος στις 31 Ιουλίου 2015 μετέβη στην οικία του θύματος έχοντας κρυμμένο μέσα στα ρούχα του στο ύψος της μέσης έναν μπαλτά αποφασισμένος να σκοτώσει τον ερωτικό αντίζηλο, είχε καταδικαστεί σε ισόβια.

Βλέποντας τον 65χρονο του ζήτησε να εισέλθει στην οικία του, όπως είπε αργότερα, ο δράστης για να κάνουν ένα τσιγάρο. Μόλις το θύμα του επέτρεψε την είσοδο και καθώς γυρνούσε την πλάτη του προς τον δράστη, εκείνος άρχισε να τον χτυπά με τον μπαλτά, σε ζωτικά μέρη του σώματος, το κεφάλι, το στομάχι, τα γεννητικά όργανα ενώ ολοκλήρωσε τον φόνο χρησιμοποιώντας τα χέρια του με κεφαλοκλείδωμα και χτυπώντας με γροθιές.

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία για το πόσο βίαιος ήταν ο δράστης αφού όταν το θύμα προσπάθησε να αντιδράσει στα χτυπήματα, ο τότε 26χρονος, με αιχμηρό αντικείμενο του έβγαλε τα μάτια και του έκοψε τα γεννητικά όργανα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δράστης είχε συνάψει ερωτική σχέση με μια γυναίκα από το χωριό η οποία είχε τρια παιδιά και η μια της κόρη ήταν συμμαθήτρια με το δράστη, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Η γυναίκα είχε ένα καφενείο στο οποίο μαζεύονταν κυρίως ηλικιωμένοι αλλά ο νεαρός τότε δράστης πήγαινε γιατί διατηρούσε σχέση μαζί της.

Το θύμα εργαζόταν για πολλά χρόνια στη Γερμανία και κάποια στιγμή επέστρεψε στο χωριό του, που είναι το ίδιο με εκείνο του δράστη. Ο 65χρονος πήγαινε στο ίδιο καφενείο και ανέπτυξε και αυτός σχέση με την γυναίκα η οποία ήταν και παντρεμένη με άλλο άνδρα!

Η γυναίκα θέλοντας να διατηρήσει σχέση μόνο με τον 65χρονο έλεγε στον 26χρονο να χωρίσουν και συγκεκριμένα του τόνιζε ότι «δεν σε θέλω άλλο γιατί έχω σχέση με αυτόν». Αυτό ήταν η αφορμή να μαλώσουν πριν το φονικό, θύμα και δράστης. Ο δράστης παραμόνευε στο καφενείο κι εκείνο το βράδυ του Ιουλίου αφού έκλεισε η γυναίκα το καφενείο είδε ότι αυτή πήγε στο σπίτι του 65χρονου και θόλωσε. Όταν έφυγε η γυναίκα από το σπίτι, πήγε ο δράστης . Μπήκε μέσα με το πρόσχημα να κάνουν ένα τσιγάρο και το θύμα του είπε πέρνα. 
Εκεί έγινε η δολοφονία, ενώ το επόμενο πρωί όταν το θύμα το αναζητούσε η αδερφή του μπαίνοντας στο σπίτι αντίκρισε το σοκαριστικό θέαμα με τον αδερφό της να βρίσκεται νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος, χωρίς μάτια και γεννητικά όργανα.
Νεότερη Παλαιότερη