Το Hehe γιορτάζει τα 10 του χρόνια με μια πρωτότυπη έκθεση κεραμικών για καλό σκοπό!

Το Hehe γιορτάζει τα 10 του χρόνια
με μια πρωτότυπη έκθεση κεραμικών για καλό σκοπό!
Το Hehe κλείνει τα 10 χρόνια και το γιορτάζει, διοργανώνοντας μια έκθεση-τεκμήριο της μαγείας του πηλού, που θα ενισχύσει δύο καλούς σκοπούς!

Στην έκθεση, που θα συναντήσουμε στον χώρο του Hehe Art, Play & Therapy, από 27 έως και 29 Σεπτεμβρίου 2019, θα εκτεθούν πολλά από τα απίθανα κεραμικά που έχουν φιλοτεχνήσει τα παιδιά και οι γονείς των ομάδων του Hehe, κάποια από αυτά ακατέργαστα και πρωτόγονα, κάποια πιο προσεγμένα και "ενήλικα", όλα όμως μοναδικά, φτιαγμένα με αγάπη και πάθος!

Ο αρχικός στόχος του Hehe, να φέρει τον φυσικό πηλό πίσω στις ζωές των ανθρώπων και να βοηθήσει μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν την μαγεία του και να δημιουργήσουν με αυτόν, έχει επιτευχθεί και με το παραπάνω, όπως αποδεικνύει η έκθεση!

Συγχρόνως, ο χώρος θα φιλοξενεί ένα μικρό δείγμα κεραμικών από τη συλλογή του γλύπτη και κεραμίστα Έκτορα Γιαλαμά και μια έκθεση φωτογραφιών της Στέλλας Μούκα, εικόνες που αποτυπώνουν το πάθος, την ορμή, την ελευθερία και τη χαρά που βιώνουν μικροί και μεγάλοι καθώς παίζουν το πιο ανέμελο και messy παιχνίδι!

Τόσο τα κεραμικά, όσο και οι φωτογραφίες, θα πωλούνται σε συμβολική τιμή με σκοπό να συγκεντρωθεί ένα ποσό, το οποίο με μεγάλη χαρά το Hehe θα δωρίσει στους συλλόγους "Λάμψη" και "Μέριμνα", δύο φορείς που προσφέρουν ανιδιοτελώς το έργο τους σε γονείς και παιδιά.

Το Hehe θα χαρεί να υποδεχτεί τόσο εσάς που θέλετε να γνωρίσετε την ομάδα, τον χώρο και το έργο του, όσο και εσάς που το τιμάτε όλα αυτά τα χρόνια!


Πότε: 27-29 Σεπτεμβρίου 2019, Ώρες: 18:30-21:00
Πού: Hehe Art, Play & Therapy
Κώστα Βάρναλη 54, Πυλαία, Τηλ. 2310 911941


Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2310 911941 ή να επικοινωνείτε μέσω μηνύματος στο facebook του Hehe Art, Play & Therapy (εδώ). Ώρες επικοινωνίας 17:00-20:00.
Νεότερη Παλαιότερη