Μεγάλο παζάρι και street food στην ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο

Flea Market Thessaloniki and Street Food στη ΔΕΘ
21 Σεπ 2019 - 22 Σεπ 2019 ΔΕΘ – Helexpo Εγνατία 154, Θεσσαλονίκη
Είσοδος Ελεύθερη

Το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2019 θα είναι γεμάτο με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους από το Flea Market Thessaloniki που φέτος θα διοργανωθεί στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ, κάτω από το τόξο στην είσοδο απέναντι από τη ΧΑΝΘ.

Κάτω από το εμβληματικό Τόξο της ΔΕΘ το Flea Market Thessaloniki θα μας καλωσορίσει στο μεγαλύτερο Flea Market & Street Food για το 2019, αφού όπως και πριν 3 χρόνια θα έχουμε τη δυνατότητα να περιηγηθούμε στο flea market και ταυτόχρονα να δοκιμάζουμε γευστικότατο και πεντανόστιμο street food.

Με πολλές συμμετοχές και αγαπημένες street food επιλογές, οι επιχειρηματίες που θα συμμετάσχουν στο Flea Market, θα ξαναδημιουργήσουν ένα εναλλακτικό χωριό ευκαιριών για να μας διδάξουν πως να εκτιμούμε και να επαναχρησιμοποιούμε το παλιό, μετατρέποντας το σε κάτι νέο και χρήσιμο.

Από το 2016 που ξεκίνησε για πρώτη χρονιά στον πολυχώρο του Μύλου, το Flea Market έχει πραγματοποιηθεί σε διάφορα σημαντικά σημεία της πόλης, όπως το Δημαρχιακό Μέγαρο, το Μέγαρο Μουσικής, το Lab’ Attoir ακόμη και στην Αποθήκη Γ΄ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αφού ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του, είναι να αναδεικνύονται μέσα από τη μεγάλη γιορτή του Flea Market εναλλακτικοί και κυρίαρχοι χώροι της πόλης.

Η φιλοσοφία και η πρόκληση που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη δράση είναι να μάθει σε όλους πως να διασκεδάζουν όλοι μαζί, γνωρίζοντας νέες κουλτούρες μέσω της γεύσης (street food).

Ενώ τα παιδιά να γίνονται ενεργά ερχόμενα σ’ επαφή με την κουλτούρα των Flea Markets, να ανακαλύψουμε νέους θησαυρούς φτιαγμένους με αγάπη ή παλιούς θησαυρούς που υπάρχουν σκονισμένοι σε κάποιο ράφι για χρόνια!

Τι θα περιλαμβάνει το Flea Market Thessaloniki:


  • Αγορά με δίσκους, ρούχα, υποδήματα, κατασκευές, ηλεκτρικές συσκευές, έργα τέχνης, παιχνίδια ,κοσμήματα, δημιουργίες, βιολογικά προϊόντα
  • Street food επιλογές απο γνωστές επιχειρήσεις της πόλης
  • Μουσική από DJs και ραδιοφωνικούς παραγωγούς της πόλης
  • Μπαρ με ροφήματα – καφέ – αναψυκτικά – μπύρα – cocktails.
Νεότερη Παλαιότερη